مدیر شبکه بهداشت و درمان باغملک گفت: میزان مصرف غذا‌های دریایی در این شهرستان از میانگین استانی و کشوری پایین‌تر است.

کرامت جاودان زاده گفت: با توجه به بالا بودن بیماری‌های قلبی و عروقی در بین مردم شهرستان باغملک، لزوم اصلاح سبد غذایی و استفاده از آبزیان در رژیم غذایی شهروندان مورد تاکید کارشناسان و مقامات بهداشتی است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان باغملک گفت: جشنواره غذایی آبزیان با همکاری اداره شیلات این شهرستان، مشارکت همکاران و شهروندان در راستای ترغیب و تشویق جامعه به استفاده هرچه بیشتر از آبزیان و غذاهای دریایی به میزان حداقل دو بار در هفته  صورت گرفته است.

این مقام مسئول از حضور مسئولین استانی،  شهرستانی، عموم مردم و کارکنان حوزه سلامت تقدیر و تشکر کرد.

در پایان این جشنواره با نظر داوران، به ۱۶ نفر از شرکت کنندگان جوایزی به رسم یادبود اهدا گردید.

این جشنواره با استقبال بسیار خوب شهروندان باغملکی برگزار گردید.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.