مجتبی قهرمانی گفت: پس از دستور رئیس قوه قضاییه در خصوص لزوم تعیین تکلیف اموال موجود در انبارهای سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی کشور در ۱۴ آبان ماه ۱۴۰۰، با تشکیل کارگروه ویژهای در دستگاه قضایی استان هرمزگان و اتخاذ تدابیر لازم در این خصوص، اقداماتی، از جمله استقرار تعدادی از قضات دادسرا در سازمان اموال تملیکی، ارزیابی فنی سامانههای این سازمان، تفکیک و دستهبندی پروندههای جاری و مختومه و ترخیص فوری کالاهای سریع الفساد در دستور کار قرار گرفت.
قهرمانی گفت: تامین امکانات و تجهیزات لازم جهت تخلیه و بارگیری با همکاری دستگاههای متولی، امحاء و معدوم سازی کالاهای تاریخ مصرف گذشته و برگزاری مزایده نیز در دستور کار دستگاه قضایی استان هرمزگان قرار گرفت که به موفقیتهای قابل توجهی در تعیین تکلیف اقلام موجود در انبارهای این سازمان منجر شد.
او گفت:طی دو ماه گذشته حدود ۲ هزار و پانصد و بیست میلیارد ریال اموال تملیکی در استان فروخته شد که ۱۸ برابر بیشتر از مدت مشابه سال گذشته است.
رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: با توجه به آمار عملکرد سازمان اموال تملیکی در خصوص تعیین تکلیف اموال بیت المال در سال ۱۴۰۰، استان هرمزگان در جمع بندی شاخصهای هجده گانه، رتبه نخست کشور را کسب کرد.