مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: مبارزه با آفت ملخ بومی از ابتدای امسال در سطح ۱۴۶ هکتار از کشتزار‌ها و باغ‌های این استان انجام شده است.

فاطمه حلاج‌نیا گفت: هر سال اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از طغیان این حشره و تبدیل آن به آفت محصولات کشاورزی، در سطح وسیعی از پهنه‌های استان صورت می‌گیرد.

در صورت وقوع آفت ملخ، جمعیت انبوه ملخ‌ها برای پیدا کردن غذا دست به مهاجرت جمعی زده و با حمله به مزارع زیان‌های بسیاری وارد می‌کنند.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: پایش‌های کنترلی برای شناسایی کانون‌های این آفت همچنان ادامه دارد،  این میزان مبارزه شامل ۱۳۶ هکتار در گناباد و ۱۰ هکتار در قوچان بوده است، با توجه به بارندگی‌های اخیر در استان، پایش ۲۰۰ هزار هکتار عرصه مستعد آفت ملخ در استان چند بار انجام شده است.

حلاج‌نیا گفت: ملخ بومی خراسان رضوی را شامل ۲ گونه مراکشی و ایتالیایی است و رصد و پایش کانون‌های ملخ که احتمال تکثیر جمعیت این حشره و تبدیل آن به آفت وجود دارد، با جدیت در حال انجام است، با این وجود، کشاورزان و باغداران باید هوشیار باشند تا در صورت مشاهده تحرک آفت‌گونه جمعیت ملخ، هرچه سریعتر موضوع را به نزدیکترین اداره شهرستانی جهاد کشاورزی برای مبارزه با این حشره اطلاع دهند.

او گفت: اطلاع رسانی سریع و به‌هنگام کشاورزان، عشایر و چوپانان موجب می‌شود اقدام سریع و مناسبی در نخستین مرحله شکل‌گیری کانون ملخ انجام شده و مبارزه موثر برای ریشه‌کنی آفت انجام شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.