آموزش روش پخت خورش باقلا گشنيز با مرغ + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه خورش باقلا گشنيز با مرغ را آموزش داد.

برنامه تلویزیونی به خانه برمی‌گردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه خورش باقلا گشنيز دعوت کرد.

برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:

مرغ بی استخوان ۵۰۰گرم، گشنیز تازه و خرد شده ۲۰۰گرم، باقالا سبز ۳۰۰گرم، پیاز داغ ۱۵۰گرم، سیر ۶حبه، زعفران دم کرده، برنج چلو، زردچوبه، نمک، فلفل

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله خورش باقلا گشنيز با مرغ را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.