تلسکوپ فضایی هابل توانست از ستاره غول پیکر به نام هرشل ۳۶ که در فاصله ۴ هزار سال نوری از زمین قرار دارد، تصویر برداری کند.

میلیون‌ها ستاره در آسمان صاف شب از زمین قابل مشاهده هستند. آن‌ها مانند نقاط کوچکی درخشان هستند ظاهر می‌شوند، اما یک ستاره وجود دارد که برای حمایت از حیات خود را می‌سوزاند. این خورشید است که چندین سیاره از جمله زمین به دور آن می‌چرخند.

به گزارش gadgets۳۶۰، حالا ستاره‌ای را تصور کنید که ۲۰۰ هزار برابر درخشان‌تر و ۳۲ برابر جرم بزرگ تری از خورشید دارد. ناسا به تازگی تصویری را به اشتراک گذاشته است که نشان می‌دهد دنیای اطراف این ستاره چگونه خواهد بود. این ستاره که هرشل ۳۶ نام دارد، در مرکز سحابی مرداب، یک ستاره غول‌پیکر در صورت فلکی قوس و در فاصله ۴ هزار سال نوری از زمین قرار دارد.

سحابی پر از گاز‌های متلاطم، باد‌های ستاره‌ای طوفانی مانند و تشعشعات شدید، از جمله پرتو‌های فرابنفش قدرتمندی است که از ستاره ساطع می‌شود. این فعل و انفعالات منظره‌ای فانتزی از برآمدگی‌ها، حفره‌ها و کوه‌های گاز و غبار ایجاد می‌کنند. به گفته ناسا، از نظر کیهانی، این ستاره عظیم هنوز جوان است و این حدود ۱ میلیون سال سن دارد.

ستاره غول پیکر

تصویر این ستاره توسط تلسکوپ هابل ناسا گرفته شده است. این تلسکوپ پروژه مشترک ناسا و آژانس فضایی اروپا (ESA) است. به گفته آژانس فضایی، هرشل ۳۶ هنوز جوان است و تا ۵ میلیون سال دیگر زنده خواهد ماند. در مقایسه، خورشید ما ۵ میلیارد ساله است و ۵ میلیارد سال دیگر زنده خواهد ماند. نمای هابل یک ساختار سه بعدی و ناحیه‌ای از سحابی را به وسعت حدود ۴ سال نوری نشان می‌دهد.


بیشتر بخوانید


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۰ ۰۶ خرداد ۱۴۰۱
عمر این جهان هستی خیلی بیشتر از آن چیزیست که دانشمندان میگویند .خورشید ۵ میلیارد ساله است ؟ پس چطور عمر جهان ۱۴ میلیارد سال نوری است درحالی که فقط عمر کهکشان راه شیری بیش از این حرف هاست ؟
دانشمندان خطای محاسباتی دارند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۳۲ ۰۱ خرداد ۱۴۰۱
سلام با یارانه ۳۰۰ تومان دوتا مرغ شد حال بیا زندگی کن خدا به فریاد دل مخرمان برس به خدا گوشت گوسفند وکاو ماهی خبری نیست
نگرفتم حال تصیم بگیر روغن ازسبد کالا حذب شد آب بجای ردغن استفاده کن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۱۰ ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱
درود
Iran (Islamic Republic of)
قاسم کارآموز
۲۱:۴۰ ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۱
خب این تصاویر بقدری زیباست که انسان را حیران میکند دست شون درد نکند .امید که روزی برسد که کشور ما هم بتواند به اون بالا دست پیدا کند و از. زمین دست بکشد
Iran (Islamic Republic of)
Parsa
۲۱:۲۲ ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۱
سلام قسمت چپ ضلع شرقی زیر ستاره صحابی دوم مشخصه چه زیباست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۰ ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۱
چه تصویر عجیبی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۱ ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۱
ناسا فتوشاپه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۷ ۰۳ خرداد ۱۴۰۱
آره برای کسی که مغزش اندازه ی نخوده و نمیکشه ،فتوشاپه
Germany
ناشناس
۱۶:۵۴ ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۱
پس کو تصویرش ؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
شایان
۰۳:۰۰ ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱
دقیقا وسط عکس پشت غبار و گاز ها
آخرین اخبار