محمد علی زلفی گل درباره تحت نظر بودن شبانه روزی اعضای هیئت علمی در بدو شروع کار به مدت ۳ ماه گفت: شیوه آموزش مراکز تربیت معلم به صورت شبانه روزی است.
وزیر علوم می گوید: شبانه روزی یعنی اینکه اعضای هیئت علمی وقتی امکان رفت و آمد ندارند باید به مدت ۳ ماه در محیط آموزشی دور از خانواده خود باشند. این بحث کمک کننده آموزش شیوه های معلمی، پرورش استادی، آشنایی با قوانین و مقررات آموزشی و پژوهشی و فناوری است.
زلفی گل گفت: در همجوار هم بودن با اعضای هیئت علمی رشته های مختلف از دانشگاه های گوناگون باعث توسعه تحقیقات بین رشته ای و چند رشته ای خواهد شد تا وقتی استادان مشغول به کار شدند در صورت کمبود تجهیزات و امکانات دانشگاه های خود و به دلیل آشنایی با سایر همکاران دانشگاه های دیگر از امکانات و داشته های هم بیشتر استفاده کنند که این امر باعث شکل گیری تعاملات هم افزا هم خواهد شد.
او می گوید: تحت نظر بودن شبانه روزی استادانی که می خواهند هیئت علمی شوند درست نیست؛ چرا که آنها قشر فرهیخته هستند و خودشان در آینده می توانند وزیر، وکیل و ... شوند و جزو استادان برجسته باشند؛ بنابراین منظور از تحت نظر بودن این است که شیوه ها و منش استادی را متخصصان تعلیم و تربیت به آنها آموزش دهند تا با شیوه طرح سوال و روش کلاس داری، روان شناسی تعلیم و تربیت و قوانین و مقررات آموزشی آشنا شوند.