سید یدالله حسینی گفت: طبق ماده ۱۵ اساسنامه مدارس عشایری سرانه اعتباری دانشآموزان این مدارس به صورت ویژه و حداقل به میزان ۳ برابر مدارس عادی تعیین شده است و در اولویت پرداخت قرار دارد.
وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۰۱ مدرسه عشایری در سطح استان دایر است، اظهار داشت: این سرانه در فروردین سالجاری در راستای تحقق عدالت آموزشی و بسترسازی توسعه متوازن، پوشش خدمات آموزشی و بهرهمندی جمعیت دانش آموزان عشایری به این مدارس واریز شد.
هم اکنون ۶ هزار دانش آموز در مدارس عشایری قزوین مشغول تحصیل هستند که از این تعداد پنج هزار و ۲۰۰ نفر در مقطع ابتدایی تحصیل میکنند.
وی نقش مدارس عشایری برای فراهم کردن دسترسی عادلانه به فرصتهای آموزشی در شرایط کرونا را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: در زمان شیوع این ویروس هیچ کلاس درسی در مدارس عشایری تعطیل نشد و با توجه به جمعیت دانش آموزان آموزشها به صورت حضوری برگزار شد.
همچنین امتحانات پایانترم این دانش آموزان همانند سایر دانش آموزان براساس برنامه زمانبندی شده برگزار خواهد شد.
وی با تاکید براینکه دانشآموزان عشایر در سه نوع مدرسه سیار، نیمه سیار و مدارس ثابت آموزش میبینند اضافه کرد: تاکنون آموزش و امتحانات دانشآموزان عشایر به صورت حضوری بوده است.
استان قزوین دارای ۲۵۳ هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی است که بیش از ۱۲۷ هزار دانشآموز در استان در مقطع ابتدایی مشغول به تحصیل هستند.