سرهنگ عمرانی زاده گفت: با توجه به واریز نشدن یارانه جدید به حساب برخی سرپرست خانوارها، مجرمان سایبری به دنبال کلاهبرداری از این افراد هستند.
او می گوید: در این شیوه از کلاهبرداری، مجرمان با ارسال پیام از طریق ایمیل، پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی با عناوینی همچون ثبت نام یارانه، ویرایش اطلاعات یارانه بگیران، جاماندگان یارانه معیشتی کاربران را فریب داده و از اطلاعات آن ها سوء استفاده میکنند.
به گفته معاون پلیس فتا استان، این کلاهبرداران سایبری با ترفندهای مختلف مانند ارسال پیامک از طریق شمارههای ناشناس و یا ارسال لینکهای حاوی برنامههای آلوده از کاربران کلاهبرداری می کنند.
عمرانی زاده گفت: کاربران گرامی آگاه باشند که اعتماد به پیامک های دریافتی از منابع ناشناس و یا شمارههای ناشناس می تواند زمینه سرقت اطلاعات آن ها را فراهم کند.
او با معرفی سایت پلیس فتا به آدرس
www.cyberpolice.irاز کاربران خواست: از مطالب آموزشی این سایت استفاده کرده و در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را از طریق لینک سامانه پاسخگویی به فوریتهای سایبری، گزارش دهند.
عمرانی زاده گفت: هموطنانی که به هر دلیلی، ابهام یا اعتراضی در خصوص یارانه دارند با مراجعه به سامانه mcls.gov.ir اعتراض خود را ثبت کنند.
او می گوید: شهروندان برای ثبت نام و ارائه اطلاعات یارانه ها به دفاتر مجاز و معتبر پیشخوان خدمات دولت مراجعه کنند.