رئیس اداره جهاد کشاورزی کهگیلویه از فعالیت ۲ واحد پرورش بوقلمون فعال در این شهرستان خبر داد.

حکمت اله نریمانی گفت: ۲ واحد پرورش بوقلمون گوشتی در کهگیلویه وجود دارد که سالانه در هر واحد دو دوره جوجه ریزی می شود.

او با بیان اینکه هر دوره پرورش بوقلمون چهار تا پنج ماه به طول می‌انجامد می گوید: ظرفیت پرورش هر واحد هفت هزار قطعه بوقلمون است . 

رئیس اداره جهاد کشاورزی کهگیلویه با اشاره به اینکه در مجموع سالانه ۱۶۰تن گوشت بوقلمون در این شهرستان تولید می شود گفت: گوشت تولیدی این دو واحد پرورشی علاوه بر تامین بازار کهگیلویه و بویراحمد در استان های فارس، خوزستان، اصفهان و تهران به فروش می رسد. 

کارشناس تغذیه و رژیم درمانی هم به خواص بالای گوشت بوقلمون اشاره کرد و گفت: گوشت بوقلمون حاوی گوشت سفید و قرمز (۶۰ درصد گوشت سفید و ۴۰ درصد گوشت قرمز)، پروتئین، ویتامین، املاح بالا و نیز کلسترول پایین است.

جمال‌زاده با اشاره به اینکه گوشت بوقلمون برای بیمارانی که مبتلا به کم خونی و فقر آهن هستند، بسیار مفید است می گوید: مصرف گوشت بوقلمون به کودکان و افراد سالمند توصیه می شود، چرا که این افراد میتوانند نیاز‌های پروتئینی خود را از این گوشت تامین کنند.

مسئول امور دام جهاد کشاورزی کهگیلویه وجود ۴۱ واحد ماکیان با ظرفیت بیش از ۵۴۳ هزار قطعه در سال و ۹۳ طرح دامپروری را ظرفیت مناسبی برای توجه مسئولان استانی به این حوزه دانست و گفت: تعدادی از این واحد‌ها به دلیل کمبود اعتبار، تعطیل شده است.

به گفته علی دلداده قیمت علوفه زیاد، توزیع ناعادلانه علوفه، و گران بودن واکسن دام را از دیگر مشکلات دامداران دانست و مهمترین چالش‌های بخش حوزه دامداری را عدم وجود بازار مناسب جهت خربد تولیدات دامی، وجود دام‌های بومی و کم بازده، کم توجهی به برنامه‌های اصلاح نژادی، نبود کارخانجات صنایع تبدیلی و فرآورده‌های لبنی، نبود شرکت‌های دانش بنیان در سطح شهرستان وبی توجهی به ظرفیت های یاد شده ذکر کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.