رئیس جهاد کشاورزی شهرستان کهگیلویه گفت: سالانه بیش از ۱۸۰ تن گوشت بوقلمون در شهرستان کهگیلویه تولید می‌شود.

تولید سالانه بیش از ۱۸۰ تن گوشت بوقلمون در کهگیلویهبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، رئیس جهاد کشاورزی شهرستان کهگیلویه گفت: در این شهرستان دو واحد پرورش بوقلمون با ظرفیت ۷ هزار قطعه در هر دوره جوجه ریزی فعالیت دارند که از این واحد‌ها سالانه بیش از ۱۸۰ تن گوشت تولید و روانه بازار می‌شود.

سید عمران تقوی افزود: در این واحد‌ها برای ۱۰ نفر به صورت مستقیم و ۳۰ نفر هم به صورت غیر مستقیم اشتغالزایی شده است.

او گفت: جهاد کشاورزی شهرستان در تامین نهاده‌های مصرفی این واحد‌ها همکاری ویژه داشته و برای رونق تولید نیز حمایت‌های خود را ادامه می‌دهد.

رئیس اداره جهاد کشاورزی کهگیلویه افزود: گوشت‌های تولیدی این واحد‌ها به استان‌های فارس، خوزستان، اصفهان و کهگیلویه و بویراحمد صادر می‌شوند.

علی اکبر حسینی رئیس دامپزشکی شهرستان کهگیلویه هم با اشاره به اهمیت سلامت گوشت مصرفی مردم گفت: تمامی مراحل تولید، نگهداری و کشتار این واحد‌ها زیر نظر اداره دامپزشکی شهرستان انجام می‌گیرد تا گوشتی سالم و بدون از هرگونه مشکل تحویل مردم شود.

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه هم به خواص گوشت بوقلمون اشاره کرد و گفت:گوشت بوقلمون خواص زیادی از جمله فاقد اسید چراب ترانس است، حاوی ویتامین‌های گروه B است که این ویتامین‌ها باعت ایجاد حس شادی و نشاط و کاهش خستگی در افراد می‌شود.

مرضیه کامران افزود: هر صد گرم گوشت بوقلمون ۱۰۰ کیلو کالری دارد که این میزان کالری ۲۵ درصد پروتئین مورد نیاز بدن در یک روز را تامین می‌کند و برای رشد و نمو افراد خصوصا در سنین کودکی و نوجوانی، مادران باردار، سالمندان و افرادی که دچار عفونت و آسیب شده اند مفید است.

او به مواد معدنی موجود در گوشت بوقلمون هم اشاره کرد و ادامه داد: این گوشت از نظر مواد معدنی شامل پتاسیم، فسفر و روی است که این مواد در عملکرد مطلوب کلیه اندام‌های بدن، در سلامت جنسی افراد و افزایش باروری نقش موثری دارد و باعث مقاوم شدن بدن در برابر ابتلا به انواع بیماری‌ها می‌شود.

 انتهای پیام/غ

تولید گوشت بوقلمون در دهدشت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.