آقای فریدون محمدی گفت: نزدیکی به فرودگاههای امام خمینی (ره) و پیام البرز، وجود مراکز درمانی و کلینیکی گسترده، داشتن آب و هوای مناسب و جاذبههای علمی و کشاورزی موجب شده تا استان البرز از موقعیت مناسبی برای تقویت گردشگری در این بخشها برخوردار باشد.
او گفت: در زمان حاضر ظرفیت گردشگری سلامت در البرز بالا است و باید از این ظرفیت برای گردشگر درمانی نهایت استفاده را برد.
آقای محمدی می گوید: اکنون عملیات ساخت یک مجموعه درمانی و کلینیکی گسترده با ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی در البرز در دست اقدام است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی البرز گفت: وجود مجموعههای ورزشی مانند پیستهای اسکی و مکانهای ورزشی متعدد این امکان را برای توسعه گردشگری سلامت در البرز فراهم کرده است.
او گفت: رویکرد ما در البرز ایجاد دهکدههای سلامت است که شامل اقامتی، کلینیک، پاراکلینیک درمانی، آب درمانی، لجن درمانی و پیستهای مختلف ورزشی برای تقویت گردشگری دراین استان است.
آقای محمدی گفت: وجود مزارع گل در البرز از جمله پارک گلهای پارک شهید چمران کرج و مجموعه گل محمدی ساوجبلاغ با حدود ۴۰ هکتار وسعت از ظرفیتهای مهم گردشگری این استان است.
به گفته مدیرکل میراث فرهنگی البرز ایجاد زیر ساخت گردشگری در ۱۰ منطقه استان از برنامههای اولویت دار است که تاکنون برای پنج منطقه استان تعیین جایگاه زیر ساخت شده است.
استان البرز دارای بیش از ۵۰۰ مکان تاریخی و طبیعی است که تاکنون حدود حدود ۳۰۰ اثر آنها ثبت ملی شده است.