حسنعلی عزت خواه در بازدید از تنها حوزه امتحانی این المپیاد در دبیرستان دوره دوم دخترانه فرزانگان یاسوج گفت: در مرحله آموزشگاهی و شهرستانیِ این المپیاد ۶۷۲ تن شرکت کردند.
او می گوید: این آزمون هر سال با هدف ایجاد رقابت سالم بین دانش آموزان نخبه و تشویق آنان به تحقیق و شناسایی نخبگان رشتههای مختلف علمی برای شرکت در المپیاد جهانی برگزار میشود.
به گفته عزت خواه، در مرحله دوم المپیاد، ۸۹ دانش آموز دختر و پسر پایههای دهم و یازدهم در ۱۳ رشته به مدت ۷ روز با هم رقابت کردند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: منتخبان این مرحله، ضمن شرکت در دورههای تقویتی آموزشی به مرحله قطبی و در فصل تابستان برای کسب مدال و معرفی به مرحله جهانی، با هم رقابت میکنند.
رئیس اداره استعدادهای درخشان آموزش و پرورش استان هم می گوید: کلاسهای تقویتی آموزشی این المپیاد با در اختیار قرار دادن منابع لازم و همکاری اساتید دانشگاه یاسوج به مدت ۱۴۰ ساعت برگزار میشود.
به گفته عبدالرحمان چمن آرا، مدالآوران مرحله کشوری این المپیاد بدون شرکت در آزمون ورودی کنکور سراسری میتوانند در رشته دلخواه خود در دانشگاههای کشور تحصیل کنند.
او گفت: از مجموعه ۸۹ دانش آموز راه یافته به مرحله دوم المپیاد علمی ۶۸ تن در مدارس استعدادهای درخشان استان مشغول به تحصیل هستند.
چمن آرا می گوید: در سال تحصیلی گذشته زینب غفاری از دانش آموزان دبیرستان دخترانه فرزانگان یاسوج موفق به کسب مدال نقره این المپیاد در رشته جغرافیا شد.
به گفته رئیس اداره استعدادهای درخشان آموزش و پرورش استان، رشتههای المپیاد علمی شامل فیزیک، سلولهای بنیادین، شیمی، جغرافیا، علوم زمین، کامپیوتر، اقتصاد و مدیریت، تفکر و کارآفرینی، ریاضی، نجوم، زیست شناسی، علوم و فناوری نانو است.