توسعه‌ی بیمارستان ۲۰۰ تخت خوابی رسول اکرم یا تامین اجتماعی رشت به بخش هایی، چون جراحی قلب به دلیل سند نداشتن این بیمارستان و سطح بندی منطقه‌ای فعلا ممکن نیست.

مدیر درمان تامین اجتماعی گیلان گفت: جامعه کارگری و بازنشستگان گیلان؛ نداشتن بخش جراحی قلب در بیمارستان رسول اکرم رشت به عنوان تنها بیمارستان ملکی سازمان تامین اجتماعی و تنها بیمارستان دولتی ویژه کارگران استان را به عنوان مهمترین مشکل خود عنوان کرده اند و خواهان ایجاد این بخش شده اند که به دلیل سند نداشتن این بیمارستان و سطح بندی فعلا ممکن نیست.

به گفته حسین ابراهیمی، بیمارستان رسول اکرم با ۲۲ هزار و ۸۰۰ متر مربع زیربنا از سال ۱۳۷۹ راه اندازی شده است و امیدواریم تا تابستان امسال با کمک و پیگیری مسئولان مشکل سند آن را حل و طرح‌های از قبل تعریف شده ای، چون بخش قلب و همچنین بزرگترین مجتمع‌های درمانگاهی و رفاهی کشور را در آنجا، راه اندازی کنیم.

طبق مصوبه سازمان تامین اجتماعی و بر اساس شاخص‌هایی در سال ۱۳۸۷، خدمات درمانی بخش جراحی قلب کشور به ۷ منطقه تقسیم شد و گیلان از آن زمان زیر نظر منطقه ۲ یعنی قائمشهر در استان مازندران قرار گرفته است که البته ما با ارسال نامه‌ای به این موضوع معترض شده ایم.

اواخر سال گذشته سه دستگاه اکو با هزینه ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای بیمارستان رسول اکرم یا تامین اجتماعی رشت خریداری کردیم، اما به هر حال فعلا خدمات جراحی قلب در این بیمارستان مقدور نیست.

ساخت دومین و سومین بیمارستان تامین اجتماعی در گیلان؛ بزودی

باتوجه به مشکل خدمات و سرویس کند و نوبت دهی‌های طولانی مدت به بیماران به دلیل ظرفیت پایین پذیرش بیماران در این بیمارستان، در تلاش هستیم تابستان امسال دومین بیمارستان ملکی تامین اجتماعی را به نام (شهید املاکی) در کومله‌ی لنگرود افتتاح کنیم و همچنین در حال برنامه یزی برای ایجاد سومین بیمارستان ملکی تامین اجتماعی در غرب گیلان هستیم که نامه نگاری‌ها هم انجام شده است.

پرداخت هزینه درمان جراحی قلب بیمه شدگان تامین اجتماعی

فعلا هزینه درمان جراحی قلب کارگران و بازنشستگانی که با بیمه تامین اجتماعی و با نرخ مصوب در مراکز درمانی و بیمارستان‌های خصوصی خدمات دریافت می‌کنند، به طور کامل پرداخت خواهد شد.

بازنشستگان گیلان دارای رتبه نخست فوت شدگان کشور؛ ۶ سال رکوردار

رییس خانه کارگر گیلان هم با بیان اینکه، این استان از لحاظ ارائه خدمات درمانی به کارگران و بازنشستگان در رده ۲۸ ام کشور قرار دارد، گفت: رتبه نخست فوت شدگان کشور ۶ سال است که متعلق به جامعه بازنشستگان گیلان است و در این بین، بیماری قلبی به عنوان یکی از شایع‌ترین بیماری‌ها عنوان شده است.

به گفته حسن ایزدی، سالهاست طرح ایجاد بخش جراحی قلب و آنژیوگرافی را به مسئولان داده اند که اجرای این طرح مدام با کارشکنی‌هایی مواجه است و نمی‌دانیم چه دست‌هایی مانع ایجاد و ارائه امکانات و خدمات قلب در بیمارستان‌های دولتی و تامین اجتماعی گیلان می‌شوند.

در گیلان ۷ دستگاه آنژیوگرافی موجود است که فقط یکی در بیمارستان دولتی حشمت قرار دارد و بقیه در بیمارستان‌های خصوصی مستقرند.

جمعیت کارگری و بازنشسته به عنوان قشر (حداقل حقوق بگیر) جامعه با مشکلات بسیاری مواجه هستند و بسیاری از کارگران و بازنشستگان، توان مراجعه به استان‌های دیگر و هزینه در بیمارستان‌های خصوصی را ندارند و این‌نیازمند توجه مسئولان به بخش خدمات درمانی است.

وعده ۳ ساله‌ای که هنوز محقق نشده

نائب رییس کانون بازنشستگان شهرستان رشت هم با بیان اینکه بحث درمان بیمه شدگان تامین اجتماعی به ویژه بازنشستگان از بزرگترین مشکلاتیست که سالهاست با آن مواجه اند، گفت: این استان در قیاس با استان‌های همجوار مانند مازندران محروم مانده است و بیمارستان رسول اکرم رشت به عنوان تنها مرکز درمانی و ملکی سازمان تامین اجتماعی پاسخگوی نیاز درمانی مراجعه کنندگان و قشر کارگر و بازنشسته نیست.

به گفته ملیحه نصرالهی، بیش از ۳ سال است که طرح تاسیس بخش جراحی قلب و آنژیوگرافی در این بیمارستان داده شده، اما به دلایل مختلفی، چون الویت و رتبه بندی، تاکنون محقق نشده است که نیازمند پیگیری جدی مسئولان است.

در بخش سونو گرافی هم با توجه به خرید دستگاه‌های مجهز، چون سی تی اسکن و ام آر آی، به دلیل نداشتن پزشک متخصص حدود ۵ سال است که امکان ارائه خدمات وجود ندارد.

گیلان بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که بر اساس آمار‌ها بیش از نیمی از جمعیتش را کارگران و خانواده هایشان تشکیل می‌دهند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.