![در برابر استفاده شبانهروزی نوجوانان از موبایل چه کنیم؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20324023_435.jpg)
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت گیلان به مناسبت هفته کارگر با حضور در کارخانه زمزم رشت ضمن بازدید از خطوط تولید با اهدای گل و تبریک روز کارگر، از کارگران این مجموعه بزرگ تولیدی تقدیر کرد.
تیمور پورحیدری در حاشیه تقدیر از کارگران این شرکت صنایع غذایی گفت: کارگران، پشتوانه پویایی تولید هستند و بزرگترین دارایی بخش تولید، سرمایه انسانی توانمند و مجرب آن است.
در این بازدید جانشین فرمانده سپاه در بسیج اقشار، رئیس سازمان بسیج کارگری و کارخانجات استان، مدیرکل تأمین اجتماعی، مدیرکل کار و رفاه اجتماعی گیلان و مدیر اداره کار شهرستان رشت نیز حضور داشتند.
در کارخانه زمزم ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۴ هزار و ۵۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم مشغول به کار هستند.
بیشتر بخوانید
نخستین روز از ماه می هر سال در تقویم میلادی، روز جهانی کارگر نام دارد.
هر ساله ۵ تا ۱۱ اردیبهشت ماه برای حمایت از حقوق کارگر و تقدیر از این قشر، به عنوان هفته کار و کارگر نامگذاری شده است.