
«جنیفر ساکی» که پیش از این به عنوان سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید فعالیت میکرد قرار است هفته آینده این سمت را ترک کند و «کارین ژان پییر» به عنوان نخستین سخنگوی سیاهپوست کاخ سفید جایگزین وی خواهد شد.
به گزارش رویترز، «جو بایدن» درباره سخنگوی جدید کاخ سفید گفت: «کارین تجربه، استعداد و صداقت مورد نیاز برای این شغل دشوار را دارد و کماکان در برقراری ارتباط در دولت فعالیت خواهد کرد.»
ساکی که قرار است ۱۳ مه (۲۳ اردیبهشت) کاخ سفید را ترک کند، ضمن تمجید از عملکرد ژان پییر، درباره جانشینی گفت: «او اولین زن سیاهپوستی خواهد بود که به عنوان سخنگوی کاخ سفید خدمت میکند.»
ژان پییر پیش از این معاون جنیفر ساکی و تحلیلگر سیاسی سابق شبکه «انبیسی» و «اماسانبیسی» بود. او همچنین در امور سیاسی در کاخ سفید در دولت اوباما فعالیت میکرد.
عجب!!!
در آمریکا دمکرات و جمهوری خواه و سیاه و سفید و حتی سرخ پوست دنبال منافع مشترک خود هستند و پس از انتخابات همه با هم وحدت دارند و مشترکا نقشه میکشند که منابع دنیا را چپاول کنند و کلا خیانت کار هستند.