فیض الله آذرفر گفت: پارسال ۱۶۰ میلیارد ریال از منابع مالی ملی برای توسعه عشایر کهگیلویه و بویراحمد پیش بینی شده بود که از ابتدای سال مالی جاری (تیرماه سال ۱۴۰۰) تاکنون ۸۰درصد از این اعتبار اختصاص و هزینه شده است.
او می گوید: همچنین در این مدت ۱۵۰میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی برای مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد در نظر گرفته شده بود که تاکنون ۵۰درصد آن جذب و هزینه شده است.
به گفته مدیرکل امور عشایر استان، این میزان اعتبار برای ایجاد زیرساخت هایی چون آب پایدار، بازگشایی راه های عشایری، بهسازی چشمه ها به مصرف رسیده است.
آذر فر می گوید: همچنین در سال مالی جاری ۶ میلیارد و ۴۹۰ میلیون تومان از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی و همچنین ۷۰۲ میلیون تومان از محل منابع مالی ماده ۱۰و۱۲ خشکسالی به متقاضیان عشایر این استان پرداخت شده است.
او با بیان اینکه مبلغ هر فقره وام های مذکور براساس تعداد دام های ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان بوده گفت: رونق اقتصادی، ایجاد اشتغال برای عشایر و تامین گوشت و شیر مورد نیاز استان از اهداف پرداخت تسهیلات است.
آذر فر با بیان اینکه با اجرای این طرح میزان تولید گوشت قرمز در این استان ۱۰ درصد افزایش یافت می گوید: طرح یاد شده نقش مهمی در افزایش تعداد دام دامداران داشته است.
به گفته مدیرکل امور عشایر، در زمان حاضر ۶۰ در صد از گوشت استان در مناطق عشایری تولید می شود.
او با بیان اینکه تولید سایر فراورده های دامی در استان تغییری نکرده است گفت: پارسال ۳۵هزار تن شیر، ۴۰۰ تن پشم و ۱۵۰ تن کشک در مناطق عشایری استان تولید و به بازار مصرف عرضه شد .
عشایر کهگیلویه و بویراحمد بیش از یکمیلیون رأس دام سبک و سنگین دارند.