استاندار کردستان در دیدار با وزیر آموزش و پرورش در سنندج از نیاز استان به ضرورت احداث مدارس جدید خبر داد و گفت: نواحی منفصل و حاشیه شهرهای استان نیاز مبرم به ایجاد کلاسهای درس دارند، چرا که بسیاری از دختران در این مناطق به دلیل نبود فضای مناسب از تحصیل باز میمانند.
اسماعیل زارعی کوشا گفت: با رایزنیهای انجام شده با سازمان نوسازی مدارس مقرر شده است برای جبران کمبودها و عقب ماندگیها در مدت زمان دو سال ۳۰۰ کلاس درس احداث شود که عملی شدن این مهم گام بلندی در اجرای عدالت آموزشی است و در این راه نیازمند نگاه ویژه وزارت آموزش و پرورش هستیم.
او می گوید: همچنین نگاه فرابخشی وزیر آموزش و پرورش به استان فرصتی برای ایجاد تحول در زیرساختهای آموزشی است و در جهت تقویت بنیانهای اقتصادی استان نیز لازم است زمینه و شرایط بهتری برای سرمایه گذاری، تولید و اشتغال در کردستان فراهم شود.
استاندار کردستان گفت: کردستان به دلیل مشکلات بر جای مانده از گذشته و عقب ماندگیهای مزمن تاریخی نیازمند جهش در حوزه اقتصاد است، راهکارهای مختلفی را برای تسهیل حضور سرمایه گذاران در کردستان برداشتهایم و از تمامی ظرفیتها برای حمایت از سرمایهگذاران استفاده میشود.
زارعی کوشا ظرفیتهای موجود کردستان در بخش آب، کشاورزی، معدن و گردشگری را مورد تاکید قرار داد و گفت: کردستان به هیچ وجه استان محرومی نیست، ولی به خوبی از استعدادها و توانمندیهای این استان استفاده نشده است.
او حضور سه وزیر کُرد در کابینه دولت سیزدهم را ظرفیتی بی نظیر برای استان برشمرد و گفت: علاوه بر قول مساعد وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای تعریف پروژههای بزرگ توسط هلدینگهای سرمایه گذاری این وزارتخانه، از وزیر آموزش و پرورش درخواست کرد مجموعه هلدینگهای اقتصادی اینوزارتخانه نیز در کردستان سرمایهگذاری نمایند.
استاندار کردستان گفت: دستگاههای اجرایی استان را ملزم به همکاری با مراکز علمی در انجام پروژهها کردهایم تا هیچ پروژه بدون پشتوانه علمی و مطالعاتی در استان اجرا نشود.
در این دیدار استاندار کردستان از وزیر آموزش و پرورش درخواست کرد با هماهنگی وزارت علوم موضوع بومی گزینی دانشگاهها را که ظلم آشکار به فرزندان توانمند این استان است اصلاح کنند.