پرویز مددی گفت: کارگاههای آموزشی و هماندیشی «سبک زندگی اسلامی ایرانی در تحکیم بنیان خانواده» از نیمه اردیبهشت در مساجد و حسینیههای باشت برگزار میشود.
او از برگزاری کارگاههای هماندیشی و سبک زندگی اسلامی ایرانی در تحکیم بنیان خانواده و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در باشت خبر داد و می گوید: این برنامه به مدت بیش از دوماه در شهرهای باشت و بوستان و روستاهای دارای روحانی مستقر برگزار میشود.
به گفته مددی، این نشست هماندیشی در شهرستان باشت از ۲۰ اردیبهشت در مساجد و حسینیهها با حضور جوانان و نوجوانان و همچنین بزرگسالان برگزار میشود.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی باشت ترویج و آشنایی خانوادهها با الگوی زندگی اسلامی، ایرانی و مقابله با ابعاد نامطلوب سبک زندگی غربی را از اهداف برگزاری این نشستها عنوان کرد و می گوید: سبک زندگی و تحکیم بنیان خانواده یکی از موضوعاتی است که امروز باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
او خانواده را اجتماع کوچکی دانست که اگر بتوانیم سبک زندگی اسلامی ائمه اطهار را به فرزندانمان آموزش دهیم، میتوانیم مقابل بسیاری از آسیبهای اجتماعی ایستادگی کنیم.
مددی می گوید: خانواده میتواند در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی بسیار مؤثر باشد، و رفت و آمدهای فررندانشان را کنترل و راهنماییهای لازم را به آنان توصیه کنند.
دبیر شورای فرهنگ عمومی این شهرستان گفت: کلید اصلی و راهکار ارتقای سطح زندگی ایرانی و اسلامی آموزش است، و خانواده نخستین و مؤثرترین نهادی است که در آن ارزشهای فرهنگی، دینی، اجتماعی و اخلاقی به نسلهای آینده منتقل میشود.
او می گوید: خانوادههای سالم، فرهنگی و ارزشی منجر به ایجاد جامعهای سالم و به دور از معضلات و مشکلات اجتماعی و انحرافات و ناهنجاریهای فرهنگی میشوند.
به گفته سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان باشت، باید همه دستگاههای اجرایی، فرهنگی و نهادهای مرتبط، راهکارهای تقویت بنیان خانواده را با تکیه بر فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی ارائه کنند.