رئیس کمیسیون اروپا در بسته تحریمی جدید پیشنهاد داده طی چند ماه واردات نفت از روسیه به اروپا ممنوع شده و اسبربانک روسیه از سیستم سوئیفت حذف شود.

اورزولا فون در لاین در جلسه پارلمان اروپا که در «استراسبورگ» فرانسه برگزار شد، در خصوص تحریم‌های جدید پیشنهادی علیه روسیه توضیح داد. او جزئیات ششمین بسته تحریمی را که اقتصاد، ارتش و تبلیغات روسیه را هدف قرار می‌دهد، به پارلمان اروپا ارائه کرده است.

به گزارش دویچه وله، اتحادیه اروپا از پیشنهاد‌ات خود  برای تحریم‌های جدید علیه روسیه از جمله ممنوعیت واردات نفت روسیه تا پایان سال جاری میلادی رونمایی کرد. 

او گفت: «ما به تدریج و طی شش ماه آینده از اینکه نفت خام روسیه را تحویل بگیریم، خودداری می‌کنیم. تحویل فرآورده‌های نفتی نیز به تدریج تا پایان سال متوقف خواهد شد».

رئیس کمیسیون اروپا ضمن مطرح کردن این پیشنهادات مدعی شد پوتین باید بهای سنگینی برای جنگ در اوکراین بپردازد.

فون در لاین گفت: «ما بانک‌های روسی بیشتری را از سیستم سوئیفت برای تراکنش‌های مالی بین‌المللی حذف می‌کنیم. ما باید وابستگی به نفت روسیه را کاهش دهیم و امروز پیشنهاد می‌کنیم واردات آن را در اروپا ممنوع کنیم. اسبربانک و دو بانک مهم روسی دیگر از سیستم سوئیفت جدا می‌شوند.»

این ششمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه است. به گزارش المیادین، این بسته تحریمی شخصیت‌های ارشد نظامی روسیه را هدف قرار داده و این فهرست شامل ۵۸ عضو تحریم شده است که شمار بسیاری از آن‌ها از نظامیان روسیه هستند. خانواده دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین و اسقف اعظم کلیسای ارتدوکس روسیه نیز جزء این فهرست خواهند بود. فهرست جدید تحریم‌ها علیه روسیه باید به تصویب کشور‌های عضو اتحادیه اروپا برسد.

به گفته فون در لاین، اتحادیه اروپا قصد دارد به وابستگی به گاز روسیه پایان دهد و این آسان نیست، زیرا برخی از کشور‌های عضو کاملاً به آن وابسته هستند.

در واقع تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا در ۴ دسته قرار می‌گیرند:

۱. افسران بلندپایه ارتش روسیه که در عملیات بوچا و ماریوپل شرکت داشتند.

۲. اسبربانک و دو بانک مهم روسی دیگر که از سیستم سوئیفت جدا می‌شوند.

۳. سه شبکه تلویزیونی بزرگ دولتی روسیه از طریق کابل، ماهواره یا اینترنت از اتحادیه اروپا قطع می‌شوند.

۴. تحریم تدریجی نفت و محصولات آن تا پایان ۲۰۲۲

در هفته‌های اخیر، اتحادیه اروپا به ممنوعیت نفت روسیه نزدیک‌تر شده و آلمان مسیر خود را برای حمایت از تحریم تغییر داده است. اما بسیاری از سوالات در خصوص تحریم‌های جدید همچنان مطرح هستند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Netherlands
7891
۰۸:۵۵ ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۱
جناب اقای پوتین بزرگ. این تحریم تدریجی که تحریم نیست. این رو بهش میگن لفت و لیس. چرا تحریم انی نمیکنن؟ تحریم انی یعنی خودکشی ولی تحریم تدریجی یعنی فرار بدون سرو صدا.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۷ ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۱
همون کاری که با ایران کردن. اول ایران تهدید میکرد نفت نمیده یهو نفت گرون میشد اینا اومدن اول جایگزینای نفت ایران که بیشترش عربستان بود رو آماده کردن بعد بعضی کشورا رو معاف از تحریم خرید نفت ایران کردن مثل هند و کره بعد بهشون گفتن دیگه باید هر بار بیست درصد کم کنید وبعدش گفتن ما اصلا نفت ایران رو نمیخایم.
در حالی که اگه همون اول یه ماه روشون نفت رو میبستیم داد همه کشورا در میومد. روسیه خودش باید زودتر پیش دستی کنه طبق تجربه ایران
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۵ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۱
همش ژست و ظاهر سازی برای تضعیف اهداف پوتین است!!!!

دوام بیارید،
آقای استاد پوتین عزیز
به دست و پات می افتند ..!!!

همین پررو های ، رجز خوان ، تو خالی و پوشالی...



یاحق
آخرین اخبار