مدیر جهادکشاورزی صومعهسرا گفت: ۷۵ نیشکر کار صومعهسرائی کشت این محصول را در ۲۲ هکتار از زمینهای کشاورزی این شهرستان آغاز کردند.
به گفته احمد پادیاب، این نیشکر کاران پارسال ۲۵ تن شکر سیاه به ارزش ۳ میلیارد تومان از نیشکر تولید و روانه بازار کردند.
در مراحل کاشت، داشت و برداشت نیشکر، از کود و سموم شیمیایی استفاده نمیشود و این محصول کاملآ ارگانیک در درمان بیمارهای یرقان، کم خونی و فاویسم موثر است و یکی از سوغاتیهای صومعه سرا به شمار میرود.
بیش از ۱۰۰ سال است که نیشکر دراین شهرستان کشت میشود و نیشکر در اردیبهشت هر سال، کشت ودر اواخر آذر ماه برداشت میشود.