سرهنگ پاسدار یونس زبیدی گفت: اردوهای جهادی طرح هجرت با حضور بسیجیان فعال در پایگاههای مقاومت و محلات از دهه ۸۰ فعالیت خود را در مناطق محروم آغاز کردند تا اینکه جهاد سازندگی شکل گرفت و سپس جهاد سازندگی در زیرمجموعه وزارت کشاورزی قرار گرفت که پس از ۲ ماه رهبر معظم انقلاب به سپاه دستور داد تا تشکیلاتی برای سازماندهی و پشتیبانی از حرکتهای جهادی تشکیل شود.
او می گوید: پس از این قرار شد، سازماندهی گروههای جهادی بر عهده سپاه و دولت تنها نقش پشتیبان را داشته باشد؛ به مرور زمان این فعالیت ادامه داشت تا به صورت رسمی در سال ۱۳۷۹ سازمان بسیج سازندگی شکل گرفت و به یکی از سازمانهای اصلی بسیج و سپاه تبدیل شد.
به گفته مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه ولیعصر (عج) خوزستان محرومیت زدایی و کمک به مردم مناطق محروم در حوادث غیر مترقبه و بلایای طبیعی و همچنین کادرسازی برای آینده انقلاب از رسالت های اصلی سازمان بسیج سازندگی تعیین شد.
او گفت: در انقلاب و دوران دفاع مقدس بسیجیان در دو گروه عادی و رزمنده ساماندهی شدند که تنها بسیجیان رزمنده به دلیلی آمادگی بالاتر نسبت به بسیجیان عادی ، به جبهههای حق علیه باطل اعزام میشدند بسیاری از شهدای دوران دفاع مقدس از این مجموعه بسیج و پایگاه های مقاومت بودند.
مسئول سازمان بسیج سازندگی خوزستان گفت: همواره در دولتی که در تراز انقلاب است هیچ فعالیتی بدون نظارت و بدون کسب مجوز قانونی از طرف سپاه و بسیج صورت نمیگیرد و تمامی فعالیت های سیاسی اجتماعی اقتصادی و فرهنگی نیازمند مجوز های لازم و قانونمند کردن نهادهای مسئول است.
سرهنگ زبیدی گفت: فعالیت گروههای جهادی به خارج از مجموعه سپاه و بسیج به بدنه نظام آسیب وارد می کنند که سعی می شود با تمام قدرت مقابل آنها ایستادگی کنیم.
همواره در کنار گروه های جهادی انجمنهای مردم نهاد، هیات های مذهبی، بسیج اصناف و سایر مجموعههای بسیج به مردم خدمترسانی میکنند اما تمامی آنها زیر نظر بسیج سازندگی و با نظارت دقیق است و هرگونه فعالیت جهادی بدون متولی و نظارت، قانونمند و جامعه پذیر نیست.