![در برابر استفاده شبانهروزی نوجوانان از موبایل چه کنیم؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20324023_435.jpg)
آقای اکبری تولید کننده قارچ خوراکی در ساوجبلاغ گفت: از سال ۷۱ با ظرفیت ۲۰۰ تن در سال کار خود را در این مجموعه آغاز کردیم و امروز خوشبختانه ظرفیت تولید قارچ دکمه ای مجموعه به ۵۰۰ تن رسیده است.
او می گوید: در این مجموعه ۶۰ نفر بصورت مستقیم و هزار نفر بصورت غیر مستقیم در ۱۴ سالن تولید قارچ خوراکی، بخش بسته بندی و فروش، تولید کپوست و اسپان قارچ فعالیت دارند.
این تولیدکننده قارچ گفت: هزینه تولید قارچ در کشور با توجه به سیستم های نوین تولید بالاست و برای هر واحد ۱۰۰ تنی حدود ۵۰ میلیارد ریال هزینه دارد و کمک مسؤلان در سال حمایت از تولید دانش بنیان و اشتغالزایی میتواند چرخ تولید را بچرخاند.