سعید محمد در این حکم خطاب به «افشار فتح الهی» نوشت: به استناد ماده (۶) قانون چگونگی اداره مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و تفویض اختیار ریاست محترم جمهوری و با توجه به تصویب نامه شماره ۱۷۵۶۸/ت ۵۹۸۱۱ ک مورخ ۱۴۰۱/۰۲/۰۷ کمیسیون موضوع اصل ۱۳۸ قانون اساسی، نظر به سوابق و تجربیات ارزشمندتان به موجب این ابلاغ به عنوان «رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی قشم» منصوب می شوید.
در ادامه این حکم آمده است: با عنایت به فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) مبنی بر نامگذاری سال جاری به نام «سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین»؛ از جنابعالی انتظار می رود ضمن اهتمام در راستای رفع موانع تولید و پشتیبانی از صنایع به منظور گسترش و تسهیل تولید با بهره مندی از ظرفیت های استراتژیک آن منطقه در راستای تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی، افزایش صادرات و سرمایه گذاری و همچنین انتقال فناوری های پیشرفته، ارائه خدمات و تسهیلات مناسب با هدف حمایت از تولید داخلی و حضور فعال در بازارهای منطقه ای و جهانی، با اتکال به ایزد متعال و تعامل و همکاری با سایر اعضای هیات مدیره زمینه تحقق اهداف مورد نظر را در منطقه فراهم آورید.
مشاور رییس جمهور و دبیرشورایعالی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی در پایان این حکم آورده است: توفیق روز افزونتان را در انجام وظایف محوله با رعایت مفاد «عهدنامه مدیران» در دولت مردمی از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.
افشار فتح الهی از تاریخ ۲۲ آبان ۱۴۰۰ به عنوان سرپرست سازمان منطقه آزاد قشم مشغول به خدمت به مردم شریف جزیره بوده است.
فتح الهی پیش از این مشاور و مدیریت کل حوزه وزارت وزیر صمت و مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان البرز را در زرومه خود دارد.
وی همچنین معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز، مدیر اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان پاکدشت و معاونت منطقه ویژه اقتصادی استان گیلان بوده است.
فتح الهی سرپرست معاونت امور حقوقی، مجلس و استانهای وزارت صمت را نیز بر عهده داشته و از نیروهای متخصص قرارگاه خاتم الانبیا است که به عنوان یک مدیر صنعتی در سطح استانهای تهران و البرز شناخته میشود.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.