حملات سایبری گسترده به وبسایتها و منابع اطلاعاتی و فرودگاهی رژیم صهیونیستی بارها از سوی گروههای هکری مختلف اتفاق افتاده و حالا در تازهترین خبرها از عملیات سایبری علیه این رژیم، کانال ۳، ۹ و ۱۱ تلویزیون رژیم صهیونیستی و سه وبسایت اصلی این رژیم از دسترس خارج شدند.
منابع خبری میگویند این حمله سایبری از خاک عراق و از سوی گروهی که به «الفریق الطاهره» موسوم هستند، صورت گرفته است.
گفته می شود در این حمله پهنای باند شبکه، که آن را از ارائه سرویسهای عادی ناتوان میکند، در ساعت ۱:۲۰ بامداد مصادف با ساعتی که شهید قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس به دست تروریستها به شهادت رسیدند، انجام شده و به گفته رسانههای عبری زبان این حملات سایبری از نوع«DDos» (خارج کردن سرویس دهی از دسترس) بوده است.
دومین روز متوالی هم از حمله سایبری به وبسایتها و سرورهای رژیم صهیونیستی میگذرد و این بار سایت فرودگاه «بنگوریون» در تل آویو بود که هدف این حملات قرار گرفت. اداره فرودگاههای رژیم صهیونیستی هم حمله سایبری به پایگاه اینترنتی این سازمان را تایید کرد.
«لبیک یا قدس»، «یالثارات الحسین»، «لبیک یا حاج قاسم» و «لبیک یا ابومهدی» شعارهایی بوده است که همراه با این عملیات هکری در شبکههای اجتماعی عراقی منتشر شد.
از سال گذشته میلادی تاکنون حملات سایبری متعددی علیه زیرساختهای صهیونیستی صورت گرفته است. از جمله مهمترین آنها میتوان به هک وبسایتهای صهیونیستی «جروزالم پست» و «معاریو» در دومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی در دی ۱۴۰۰ اشاره کرد. در پی این هکهای متعدد، رئیس اداره سایبری رژیم صهیونیستی تغییر کرد.
«عصای موسی» و «بلک شادو» نام دو گروه سایبری دیگر است که بارها اطلاعات حساس و نظامی رژیم صهیونیستی را هک و آنها را در دسترس عموم قرار داده اند. «عصای موسی» یک ماه بعد و در بهمن ۱۴۰۰ در بزرگترین حملات سایبری گسترده خود اطلاعات زیادی از رژیم اشغالگر صهیونیستی افشا کرد. به طوری که بسیاری از تحلیلگران و منابع خبری عبری زبان از این حمله به عنوان بزرگترین حمله سایبری به زیرساختهای اطلاعاتی رژیم صهیونیستی نام بردند.
این گروه مجموعهای از اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی را که شامل فهرست اطلاعات شخصی صدها نظامی این رژیم از جمله اسامی، تحصیلات و موقعیت این سربازان بود را فاش و در معرض دید همگان قرار داد.
چندین شرکت مهندسی این رژیم هم به گفته مقامات صهیونیست، هدف حملات گسترده سایبری قرار گرفته و هکرها موفق به سرقت اطلاعات آنها شدند. این گروه در عملیات سایبری خود به یک فایل تصاویر ۳ بعدی از تمام مناطق اشغالی که با دقت ۵ سانتی متر گرفته شده، دست یافت.
«نفوذ به دستگاه رئیس موساد یک شکست واقعی بود» این جملهای است که رسانههای صهیونیستی پس از انتشار اسناد جدیدی علیه رئیس موساد، به آن اذعان کردند.
کانال تلگرامی «دستهای باز» که هنوز ملیت خود را مشخص نکرده، پس از انتشار اسناد و عکسهای شخصی بارنیا اسنادی از جمله اظهارنامه مالیاتی و فیش حقوقی رئیس موساد را از سال ۲۰۲۰ منتشر کرد.
این کانال تلگرامی در پیامی نوشت: «به نظر میرسد که میتوان صورت حساب دستمزد رئیس موساد را در «تلفن قدیمی» همسرش پیدا کرد! آقای بارنیا مدارک جدیدتون رو به گوشی قدیمی همسرتون میفرستید؟
منابع مطلع در رژیم صهیونیستی بارها اعلام کردند که این رژیم به طور روزانه هدف حملات سایبری قرار میگیرد. آنها مدعی هستند که این حملات سایبری از سوی کشورمان و با کمک نیروهای ایرانی صورت میگیرد و ایران با این رژیم یک نبرد استراتژیک در این زمینه دارد.