محمود آبادی رئیس اتحادیه اغذیه و چلوکباب شهرستان بیرجند گفت: کار غذا در تمام کشور به این صورت است که نمیتوان نرخ نامه مشخصی برای آن تعیین کرد و در تمام واحدهای اغذیهای، لیست قیمت تعیین و در اختیار مشتری قرار می گیرد.
او گفت: از آنجایی که قیمت ماده اولیه هر روز در حال تغییر است و مواد اولیه بر اساس نوع و کیفیتشان قیمتهای متفاوتی دارند، اغذیه ایها لیست قیمت مخصوص خود را محاسبه میکنند و بعد از به تأیید رسیدن از سوی کارشناسان اتحادیه، میتوانند در اختیار مشتریان قرار دهند.
محمود آبادی گفت: قیمتها در لیست قیمت بر اساس مواد مصرفی، نوع و قیمت آن تهیه میشود.