سرهنگ سید مصطفی مرتضوی گفت: با ارائه مرجوعه قضایی توسط شهروند مالباخته به پلیس فتا با موضوع کلاهبرداری در حوزه رمز ارز، رسیدگی به این موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.
او می گوید: با بررسیهای صورت گرفته مشخص گردید بدنبال تبلیغات اغوا کننده فردی با عنوان اعطای سودهای کلان از طریق سرمایه گزاری در حوزه رمز ارز، فرد مالباخته معادل مبلغ ۲ میلیارد ریال تتر با هدف کسب سود به کیف پول دیجیتال وی واریز میکند.
رئیس پلیس فتای استان اصفهان می گوید: پس از واریز وجه توسط شاکی، فرد کلاهبردار مدعی میشود تعداد ۱۵۰ هزار عدد توکن ماینریوم یه کیف پول وی منتقل کرده است که پس از اضافه کردن ارزدیجیتال ماینریوم به کیف پول، به صورت پیش فرض مقدار ۱۵۰ هزار توکن نمایش میدهد، اما برداشت آن امکان پذیر نمیباشد و پس از مدتی ارزش آن صفر میگردد و متهم با اطلاع از این موضوع اقدام به سوءاستفاده و کلاهبرداری از افراد کرده است.
به گفته او، کارشناسان این پلیس با انجام اقدامات فنی و تخصصی پس از کسب دستور مقام قضایی در یک عملیات پلیسی متهم را دستگیر کرده و به پلیس فتا منتقل کردند.
سرهنگ مرتضوی گفت: مجرمان سایبری با سو استفاده از عدم آگاهی کاربران از رمز ارزها و نبود قوانین و مقررات در خصوص ساماندهی این نوع ارزهای دیجیتال در کشور، ضمن ایجاد صفحات متعدد در شبکههای اجتماعی با وعده اهدا ارز دیجیتال و تشویق جویندگان کار جهت ثبت نام در صرافی آنلاین ارز دیجیتال اقدام به دریافت حساب کاربری کاربران کرده و با پرداخت سودهای کاذب و موقت از قربانیان کلاهبرداری میکنند.
او معتقد است: با توجه به شیب تند وقوع پروندههای کلاهبرداری در حوزه رمز ارزها، اکیداً توصیه میشود قبل از ورود به هر حوزهای به ویژه رمز ارزها، با اصول و قوانین و همچنین مخاطرات آن آشنا شوند.