تهیه شیرینی از جلبک برای حفاظت از محیط زیست + فیلم

یک قناد فرانسوی ریزجلبک‌ها را با خمیر مخلوط و از آن شیرینی درست می‌کند.

یک قناد فرانسوی از جلبک های آزمایشگاهی به عنوان طعم دهنده و رنگ خمیر شیرینی هایش استفاده می‌کند که همین امر سبب افزایش مشتری هایش شده است.

جلبک‌ها ارزش غذایی بسیار بالایی دارند که  آنتی اکسیدان و ویتامین های موجود در آنها سبب حفظ سلامتی بدن خواهد شد.


بیشتر بخوانید:

تولید استیک گیاهی با چاپگر سه بعدی + فیلم


 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.