آموزش روش پخت قیمه بادمجان + فیلم

فیلمی از آموزش مراحل پخت خورش قیمه بادمجان مجلسی را مشاهده می‌کنید.

برای تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی به ۳۰۰ گرم گوشت خورشتی، ۱۵۰ گرم لپه، ۵ عدد بادمجان، یک عدد پیاز نسبتا درشت، ۲ قاشق غذاخوری پر رب گوجه فرنگی، ۳ عدد لیمو عمانی،  ۳ عدد گوجه کوچک، زعفران دم کرده، ۱/۲ ق چ فلفل سیاه، ۱ ق چ زردچوبه و ۱/۲ ق چ پودر دارچین نیاز داریم.

در ادامه، مراحل پخت این خورش را مشاهده می‌کنید.

 

 


بیشتر بخوانید


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۴ ۲۲ خرداد ۱۴۰۱
عالی کاش فیلم های بیشتری از غذاهای این خانم که اسمشون رو نمیدونیم میزاشتن اسمشون چیه؟