طرز تهیه خورش پیچاق قیمه + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه خورش پیچاق قیمه را آموزش داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی به خانه برمی‌گردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه خورش پیچاق قیمه دعوت کرد.

برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:

گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم، خلال بادام ۱۵۰ گرم، کره ۲۵ گرم، پیاز ۲ عدد، رب گوجه فرنگی ۱ ق غذا خوری، تخم مرغ ۲ عدد، زعفران به مقدار لازم، چوب دارچین ۱ تکه، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه به مقدار لازم

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله خورش پیچاق قیمه را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.