محمدرضا جواهری گفت: ۱۱۰ نقطه حادثه خیز قبل از وقوع حادثه شناسایی و برنامه ریزی و انجام عملیات اصلاحی آنها توسط معاونت بهره برداری و توسعه فاضلاب انجام شد.
شبکه فاضلاب اصفهان سه هزار و ۷۰۰ کیلومتر طول دارد و با قدمت ۵۵ ساله در بسیاری از نقاط با خوردگی و فرسودگی روبه روست.
به گفته او امتداد شمال و جنوب زاینده رود شامل خیابانهای کمال اسماعیل، مشتاق اول و دوم در شمال و خیابانهای نظر، میر، آبشار اول و دوم و اتوبان چمران، کنار گذر خیام، شهیدان غربی، شهیدان شرقی، کنار گذر چمران، امام خمینی، بوعلی سینا، ابن سینا، مطهری، بهشتی، طالقانی، صارمیه و خیابان پرستار از جمله خیابانها و محلاتی بود که عملیات نامبرده در آن انجام گرفت.
بر همین اساس در سال ۸۶ مبلغ ۲۰۰ میلیون یورو از محل سرمایه گذاری خارجی (فاینانس) برای شناسایی و بازسازی شبکه فاضلاب اصفهان تخصیص یافت و مقرر شد در چهار قسط ۵۰ میلیون یورویی این منابع در اختیار قرار گیرد و در نهایت شرکتهایی از کشورهای آلمان، ایران و چین برنده مناقصه شدند، در سال ۹۰ پس از اخذ مجوزهای لازم از شورای اقتصاد، بانک مرکزی، گشایش اعتبار اسنادی آغاز و در نهایت سال ۱۳۹۴ عملیات بازسازی شبکه فرسوده اصفهان شروع شد.
مدیر پروژه بازرسی و بازسازی شبکه فرسوده فاضلاب اصفهان میگوید در این پروژه از روشهای جدید و به روز استفاده کردیم و مسیرهای اصلی و فرعی شبکه فاضلاب این کلانشهر بهسازی شد.
در هفتههای اخیر برخی نقاط پرتردد کلانشهر اصفهان به سبب فرسودگی و قدمت شبکه جمع آوری فاضلاب دچار شکستگی و فرونشست شد.
منبع:ایرنا