رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: امسال اعتبارات حوزه دانش‌بنیان و فناوری‌های نوین دانشگاه محقق اردبیلی ۱۲۰ درصد رشد یافته است.

عزیز حبیبی گفت: با نامگذاری امسال به نام «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» در کنار همه دانشگاه‌ها و مراکز رشد پارک علم و فناوری، دانشگاه محقق اردبیلی نیز از همان روزهای نخست با تشکیل جلسه ستاد هسته فناوری سعی کرده تا حمایت‌های مادی و معنوی را از این مجموعه‌ها انجام دهد.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی ضرورت راه‌اندازی پردیس علم و فناوری را در دانشگاه محقق اردبیلی یادآور شد و گفت: تلاش ما بر این است تا با راه‌اندازی پردیس علم و فناوری در دانشگاه محقق اردبیلی بستر و زمینه حضور دانشجویان را در فعالیت‌های فناورانه فراهم کرده و زیست بوم ارزشمند در این بخش را تقویت کنیم.

به گفته او، تلاش ما بر این است تا پایان امسال دومین پارک مستقل علم و فناوری را در دانشگاه محقق اردبیلی راه‌اندازی کنیم که در این زمینه پیگیری‌ها برای اخذ مجوز از وزارت علوم است.

حبیبی فعالیت ۵۵ انجمن علمی و همکاری معاونت فرهنگی و بسیج دانشجویی را در برگزاری رویدادهای فناورانه و استارتاپی یادآور شد و گفت: با راه‌اندازی خانه خلاق در دانشکده‌های محقق اردبیلی در صدد پرورش استعدادها و همچنین حمایت از فعالان این حوزه هستیم.

او می گوید: ما در حال حاضر ۴۰۰ نفر عضو هیئت علمی دانشگاه داریم که ۲۰ درصد آنها اگر همکاری لازم را با دانشگاه داشته باشند، به راحتی می‌توانیم شرکت‌های دانش‌بنیان را به همراه هسته‌های فناور توسعه بدهیم.

حبیبی حضور در نمایشگاه‌های فن‌بازار و برگزاری رویدادهای استارتاپی را جز برنامه‌های  امسال دانشگاه محقق اردبیلی برشمرد و گفت: ۱۳۰ شرکت فناور و هشت شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه محقق اردبیلی فعالیت می‌کنند.

به گفته رئیس دانشگاه محقق اردبیلی، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناورانه با پرداخت ۷۰ تا ۹۰ میلیون تومان تسهیلات حمایت می شوند و ارائه مشاوره‌های رایگان و همچنین ارتقا مشارکت اساتید در حوزه فناورانه را از دیگر رویکردهای دانشگاه محقق اردبیلی برشمرد که در قالب آئین‌نامه ارتقا اساتید در ابعاد مختلف این کار در اولویت قرار گرفته است.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.