محمدمهدی اعلایی در دیدار مدیرعامل بنیاد علوی گفت: خدمت رسانی در مناطق محروم باید علاوه بر ارتقای کیفیت زندگی در این مناطق منجر به ایجاد تحولات اساسی شود تا مردم بتوانند در یک فضای با ثبات و با آرامش زندگی کنند.
بسیاری از مناطق محروم به ویژه در بخش طارم که بنیاد علوی مشغول به خدمت رسانی است در حوزه گردشگری و کشاورزی ظرفیت بالایی دارد که اگر بتوان آنها را عملیاتی کرد، بسیار موثر خواهد بود.
با کمکهای جزیرهای نمیتوان اثرگذاری ماندگاری را در مناطق محروم شاهد بود و باید به صورت هدفمند و مشترک اقدامات را دنبال کرد.
دفتر روستایی استانداری یک کار ویژه را طراحی کند تا با مشارکت بنیاد علوی و دستگاههای محرومیت زدای دیگر یک اقدام ماندگار و تاثیرگذار در زندگی مردم انجام و یک الگوی موفق اقدام موفق برای محرومیت زدایی باشد.
نماینده عالی دولت در استان گفت: علاوه بر مناطق روستایی، تعدادی از محلههای محروم و دارای بافت فرسوده هم در داخل شهر و حاشیه شهر قزوین وجود دارند که باید برای آنها هم برنامه ریزی جدی انجام شده و بنیاد علوی در این زمینه هم میتواند کمک رسان باشد.
عمده این مناطق علاوه بر موضوعات عمرانی با مشکلات و آسیبهای متعدد اجتماعی و فرهنگی هستند که بنیاد علوی با کمک امامان محله مستقر در مناطق میتواند نقش آفرینی ویژهای داشته باشد.