سرهنگ فیروز سرخوش نهاد گفت: به دنبال شکایت شهروندی مبنی بر برداشت غیرمجاز از حساب بانکی اش، رسیدگی به این پرونده در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.
به گفته او کارشناسان پلیس فتا در تحقیقات اولیه دریافتند مالباخته از نحوه برداشت غیرمجاز از کارت خود خبر نداشته چراکه کارت عابر بانک همیشه همراه او بوده است.
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان همدان گفت: ماموران در ادامه تحقیقات خود متوجه شدند که کارت بانکی شاکی به وسیله دستگاه اسکیمر کپی برداری شده و از این طریق به وجوه آن دسترسی پیدا کردهاند.
سرهنگ سرخوش نهاد گفت: در ادامه بررسیهای تخصصی مشخص شد که فرد کلاهبردار میوه فروشی سیار داشته و با دریافت کارتهای بانکی شهروندان اقدام به کپیبرداری از کارت بانکی آنها کرده و پس از انتقال چندینباره وجوه در کارتهای بانکی مختلف، در نهایت برای خرید طلا و جواهر به طلافروشیهای سایر استانها مراجعه و از کارت شناسایی جعلی به همراه پوشش چهره توسط ماسک برای خرید طلا استفاده میکرد.
به گفته او کارشناسان مبارزه با اسکیمر پلیس با بررسیهای تکمیلی و همهجانبه و بهره گیری از روشهای فنی و علمی موفق شدند متهم اصلی را شناسایی و پس از تشریفات قضایی، مجرم را در محل اختفای خود در شهر همدان دستگیر و به همراه تجهیزات اسکیمر به پلیس فتا منتقل کنند.
رئیس پلیس فتا استان همدان گفت: متهم در مواجهه با شاکی و مستندات جمعآوری شده توسط پلیس به کلاهبرداری از سه نفر با این شیوه اعتراف و اعلام کرد پس از دریافت کارت عابر بانک افراد به بهانه تمام شدن شارژ برقی دستگاه «پوز» و به دور از چشم مالباختکان اقدام به تهیه کپی از کارت میکرد.
سرهنگ سرخوش نهاد از شهروندان خواست برای پیشگیری از سرقت به شیوه «اسکیمینگ»، هر گونه عملیات بانکی از جمله واردکردن رمز کارت حساب بانکی را خودشان انجام دهند چراکه حتی در صورت نصب اسکیمر بر روی دستگاه کارت خوان، بدون اطلاع از رمز عبور، برداشت از حساب شهروندان امکان پذیر نیست.
منبع ایرنا