![قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۲۸ بهمنماه ۱۴۰۳](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20353240_681.png)
برنامه تلویزیونی به خانه برمیگردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت حليم پاكستانی دعوت کرد.
برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:
گوشت گوسفند استخوان دار ۱۰۰ گرم که از قبل میگذاریم بپزه، دال عدس خیس خورده۱۰۰گرم، لپه ۵۰گرم، جو پرک ۱۰۰گرم، پیاز داغ ۱۰۰گرم، كره ١٠٠ گرم
ادویه ها:
سیر، زنجفیل، زرچوبه، فلفل قرمز، ادویه تندوری، دارچین، گراماسالا، چات ماسالا، هل سبز، هل سیاه، زیره سبز، جوز هندی، زعفران، لیمو ترش برای تزیین، گشنیز یا نعنا تازه برای تزیین
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله حليم پاكستانی را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید