سیدفرزاد افضلی گفت: در حالی که پیشبینی میشد میزان تولیدات شیلاتی استان در سال گذشته در حدود ۲۳ هزار تُن باشد، این هدفگذاری به دلیل خشکسالی و کاهش سطح منابع آبی استان محقق نشد و در نهایت ۲۱ هزار و ۱۰۵ تن انواع محصولات شیلاتی در استان تولید شد.
سال گذشته ۱۳ هزار تن انواع ماهیان سردابی و ۵۵۰۰ تن انواع ماهیان گرمابی در استان تولید شد و مابقی تولیدات هم به تولیدات شیلاتی پروژههای پرورش ماهی در قفس، تولید آبزیان در آبهای طبیعی و نیمه طبیعی و... اختصاص داشت.
سال گذشته پروژههای پرورش ماهیان سردابی استان خسارت زیادی از خشکسالی متحمل شدند، مزارع پرورش ماهی شهرستان دالاهو بیشترین خسارت را از خشکسالی دیدند.
مزارع پرورش ماهی شهرستان دالاهو به دلیل کم شدن آب رودخانه الوند متاثر از خشکسالی با افت تولید مواجه شدند که خشکسالی در کنار اختصاص بخشهایی از آب برای آبیاری باغات شهرستان سبب شد فاز پایین پروژه پرورش ماهی پل دروازه ریجاب در این شهرستان عملا تولیدی نداشته باشد.
سال گذشته مزارع پرورش ماهی گرمابی شهرستان قصرشیرین خیلی از خشکسالی متحمل خسارت نشدند، هرچند در صورت تداوم خشکسالی مزارع پرورش ماهی گرمابی این شهرستان قطعا با افت تولید در سال جاری مواجه خواهند شد.
به گفته افضلی، با توسعه مکانیزاسیون و آموزش بهره برداران میتوانیم میزان تولیدات شیلاتی استان را با پروژههای فعال فعلی به دو برابر تولیدات کنونی ارتقا داده و به سرعت افت عملکرد سال گذشته را جبران کنیم.