اسماعیل باقری گفت: در کهگیلویه و بویراحمد هزار و ۶۴۵ روستا وجود دارد که از این تعداد ۷۲۱ روستای بالای ۲۰ خانوار هستند.
او می گوید: تاکنون در ۶۵ درصد از ۷۲۱ روستای بالای ۲۰ خانوار معادل ۴۸۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد طرح هادی اجرا شده است.
باقری گفت: این تعداد طرح هادی برای توسعه زیرساختهای رفاهی نظیر سنگ فرش، جدول کشی، فضای سبز و سایر فعالیتهای عمرانی و تغییر سیمای روستاهای شهرستانهای کهگیلویه و بویراحمد اجرا شده است.
به گفته مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان، حدود ۱۰۰ تا از روستاهای کمتر از ۲۰ خانوار که بدون دهیاری هستند هم تهیه طرح کردیم و طرح هادی آنها انجام شد.
او با بیان اینکه این استان دارای هزار و ۶۴۵ روستا است که تاکنون برای ۷۲۱ روستای بالای ۲۰ خانوار استان طرح هادی تهیه شده است می گوید: جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهر و جذب سرمایه گذاران برای اجرای طرحهای تولیدی و اقتصادی از مزایای اجرای طرحهای هادی در روستاهای استان است.
باقری با اشاره به اینکه بهبود معیشت و رفاه زندگی روستانشینان و جذب سرمایه گذاری از دیگر اهداف این طرح است گفت: طرح هادی روستایی برای ساماندهی و اصلاح بافت موجود، نحوه استفاده از زمین برای عملکردهای مختلف از جمله مسکونی، تولیدی، تجاری و کشاورزی، ساماندهی تاسیسات، تجهیزات عمومی روستایی اجرا میشود.
او به طرح مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی هم اشاره کرد و می گوید: در استان حدود ۸۴ هزار واحد مسکونی روستایی وجود دارد که تاکنون از این تعداد ۵۶ درصد آنها مقاوم سازی شده و امیدواریم تا ۱۰ سال آینده همه واحدهای غیر مقاوم روستایی مقاوم سازی شوند
اصالت زاده معاون بازسازی و مقاوم سازی اداره کل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: تمام واحد های مسکونی بازسازی شده در روستاهای استان طبق مقررات ملی ساختمان مقاوم سازی شده و بسته به منطقه تا ۷ ونیم ریشتر در برابر زلزله مقاومت دارند.
او می گوید: امسال میزان تسهیلات اجرای طرح مقاوم سازی خانههای روستایی در کهگیلویه و بویراحمد تا ۲۰۰ میلیون تومان افزایش پیدا کند.