طرز تهیه تارت عسل و میوه + فیلم

فیلمی از روش درست کردن تارت عسل و ژله و میوه را مشاهده می‌کنید.

تم اصلی این تارت، "عسل" است و با مخلوط کردن ژله و عسل، خیلی خوشبو می‌شود و هرچه از عسل بیشتری استفاده شود، تارت، خوشمزه‌تر می‌شود.

در مدلهای مشابه کیک یا تارت، می‌توان از خامه هم استفاده کرد.

اگر می‌خواهید از پودر ژلاتین استفاده کنید، آن را از قبل خیس کنید و سپس آب کنید.

 


بیشتر بخوانید


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.