مهران زینلیان گفت: استان اصفهان مخالف اجرای طرح انتقال آب بن-بروجن از حوضه زایندهرود است ودرباره این طرح نیز دوباره از تهران دستور دادند و ما از این موضوع متاسفیم.
او می گوید: طی مکاتباتی با وزرای کشور و نیرو مخالفت خود را اعلام کردیم، این طرح انتقال آب را غیرکارشناسی و غیر قانونی میدانیم و باید متوقف شود.
به گفته او طرح انتقال آب بن-بروجن مجوز زیست محیطی و حتی مصوبه شورای عالی آب را ندارد.
پیشتر نیز شورای عالی امنیت کشور گفته بود اگر این طرح قرار است انجام شود پس از طرحهای انتقال آب به حوضه زایندهرود اجرا شود، اما متأسفانه به این موضوع توجه نشده و این طرح در حال پیشروی است.
او گفت: انتقال آب بن-بروجن از زایندهرود طرحی غلط است و همه نمایندگان، مسئولان و ارگانها باید به این موضوع ورود کرده و از ادامه این طرح جلوگیری کنند.
زینلیان میگوید: من با دیدن این خبرها و اتفاقات یاد صحبتهای مقام معظم رهبری درباره پروژه نفوذ میافتم و آنقدر بهرهبرداری از این طرح انتقال آب را غلط و بی منطق میدانم که فکر میکنم تنها پشت آن نفوذ است که احتمالاً میخواهند با این موضوعات بین مردم اختلاف افکنی کنند.
مهدی طغیانی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی روز گذشته از بهرهبرداری از خط اضطرار انتقال آب بن-بروجن از زایندهرود خبر داد.
بنا به اظهارات مسئولان استان چهارمحال و بختیاری با اجرای طرح انتقال آب بن-بروجن، سالانه بیش از ۴۰ میلیون مترمکعب آب از حوضه آبریز زاینده رود با طی مسافتی به طول ۱۲۸ کیلومتر به حوضه آبریز کارون منتقل میشود.
مسئولان چهار محال و بختیاری، معتقدند در شرایطی که بیش از ۹۰ درصد منابع آب مصرفی این استان در بخشهای شرب، صنعت و کشاورزی از منابع زیرزمینی برداشت میشود، بهرهبرداری از این طرح، آب آشامیدنی و بهداشتی بیش از نیمی از مردم در ۱۳ شهر و ۱۱ روستای در مسیر رودخانه را در این استان تأمین خواهد کرد. خط لولهای که از بن آغاز میشود و شهرهای سامان، فرخشهر، سفیددشت، شهرکرد، فرادنبه و بروجن را سیراب میکند.
منبع:مهر