مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر گفت: با آغاز برداشت باقلا از سطح ۲۰۰هکتار از مزارع این شهرستان پیش‌بینی می‌شود بیش از ۶٠٠ تن محصول برداشت و روانه بازار مصرف شود.

مجید فیاضی  گفت: از هر هکتار زمین زیر کشت بیش از ۲ تن باقلا در ایرانشهر برداشت می‌شود  رقم باقلای کشت شده در ایرانشهر از نوع محلی است که با توجه به طعم و مزه مناسب آن بیشتر به صورت تازه خوری مصرف و مازاد آن نیز خشک و به بازار عرضه می‌شود.

او گفت: بیش‌از ١۶٠ نفر در کار کاشت و برداشت باقلا در سطح این شهرستان مشغول بکار هستند.

مدیر جهادکشاورزی ایرانشهر  گفت: کشت محصول باقلا در ایرانشهر از مهر آغاز و تا اواسط آبان و برداشت آن از اواخر اسفند آغاز و تا نیمه دوم اردیبهشت ادامه دارد.

او می گوید: باقلا یکی از منابع عالی فیبر و پروتئین به حساب می‌آید و مصرف آن همراه با برنج، تمامی پروتئین‌ها و ‌اسیدهای آمینه ضروری بدن را تامین می‌کند  کلسیم و پتاسیم موجود در باقلا از بروز پوکی استخوان جلوگیری کرده و به کنترل فشارخون بالا نیز کمک می‌کند.



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.