سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : ۶۹ واحد فناور و ۱۴ شرکت دانش‌بنیان در این دانشگاه فعال هستند که از محل فعالیت این شرکت‌ها، ۵۰ محصول در حیطه علوم پزشکی از جمله دارو و تجهیزات پزشکی را وارد بازار کرده‌ایم.

قباد محمدی گفت : دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در فناوری بعد از دانشگاه‌های تهران و شهید بهشتی رتبه سوم را در چند سال پی در پی به خود اختصاص داده است.

به گفته سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه چندین دارو در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید می‌شود که تا سه سال پیش از خارج از کشور وارد می‌شد و اکنون دانشگاه این دارو‌ها را برای کل کشور تولید می‌کند.

این دانشگاه در پارسال در حیطه اشتغال زایی به عنوان دستگاه برتر در بین ادارات استان معرفی شد.

در ایام نوروز همکاران ما ۲۴ ساعته به مردم خدمت ارائه دادند، در فوریت‌های پزشکی میانگین حضور بر بالین مصدوم و بیمار ۱۰ دقیقه بوده است و بیش از سه هزار ماموریت جاده‌ای انجام داده اند.

در بیمارستان‌ها و بخش بهداشت نیز حدود ۱۰۰ هزار نفر خدمات دریافت کرده اند و تعداد سه هزار و ۷۰۰ عمل جراحی در این ایام انجام شده و متخصصان ما در این مدت فعال بودند و ما حتی بیماران اعزامی از استان‌های کردستان، ایلام و لرستان را نیز پوشش داده ایم.

در نظام جمهوری اسلامی علما و بزرگان نظام همیشه دید بلندی داشته اند و رهبری رهنمود‌های ویژه‌ای در خصوص دانشگاهیان، علم و علم آموزی و همچنین شرکت‌های دانش بنیان دارند و این نشان می‌دهد که نظام جمهوری اسلامی چقدر دقیق و به درستی این هدف را نشانه رفته است.

در خصوص شعار سال هم در بحث دانش بنیان و هم اشتغال زایی واقعیت امر این است که راه نجات اقتصاد کشور از این مسیر است.

متاسفانه بسیاری از کارخانه‌های استان تنها با ۵۰ درصد ظرفیت در حال فعالیت هستند و علت اصلی این است که تولیدات آنان دانش بنیان نیست. اگر تولیدات دانش بنیان باشد، هزینه‌های تولید کاهش می‌یابد و کیفیت تولیدات روز به روز افزایش خواهد یافت.

بنابراین رهبری به درستی نشانه گذاری کردند و اگر تولیدی دانش بنیان باشد رو به پیشرفت خواهد بود، نه پسرفت و هیچ‌گاه به سمت تعطیل شدن پیش نخواهد رفت بلکه به سمت شکوفایی و نوآوری می‌رود و حتی می‌تواند بازار جهانی را به دست بگیرد .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.