پس از انتشار اخباری از قطع درختان در موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران که منجر به درگیری نیروهای شهرداری و دانشگاه تهران شد، حمید جوانی، شهردار منطقه ۳ با بیان جزئیات بیشتری از این حادثه گفت: موسسه ژنوفیزیک دانشگاه تهران اقدام به جابه جایی ۲۰۰ نهال و قطع ۵۰ درخت کرده بود و با عوامل شهرداری منطقه ۳ هم درگیر شده بود که در این درگیری با باتوم و گاز اشکآور از سوی موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران روبه رو میشود.
پس از این سخنان معاون برنامهریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران هم طی نشست خبری با اصحاب رسانه، این سخنان را تکذیب کرد و گفت: هیچ درختی قطع نشده است.
حالا شهرداری منطقه ۳ هم با انتشار تصاویر زیر گفته است اینها همان درختانی هستند که توسط موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران قطع شده اند.
کاملا درختان را ریشه کن کرده اند واگر کسی گزارش نمی کرد می توانستند جای درختان را تسطیح و چمن کاری کنند و بگویند اصلا درختانی در اینجا وجود نداشته است.
این نتیجه دانایی است.
باسلام؛ آن وَقت می فرمایند: که شاید لازم نباشد قوّه محترمِ قَضائیه در بیشتر اُمور ورود نماید. خوب از طرفی می دانیم که درختان به نوعی ریه های تنفّسی زمین هستند و باعثِ کاهش قابل توجّه آلودگیهای زیست محیطی و تصفیۀ هوا می شوند. از طرفِ دیگر زیبائی های بصَری دارند و بدون گل، گیاهان و درختان اِنسان دچار امراض روحی و روانی میگردد، زمین تنها سیّاره ای هست که در آن امکان رویشِ درختان و نَباتات وجود دارد. پس چطور دلِمان می آید که آنها را قطع کنیم که بسیار عمَلِ زشت و ناپَسندی است. شاید به نظر میرسد قانون در این مورد خیلی پیشگیرانه و بازدارنده نمی باشد و احتمالاً قطع کنندگان می بایست جریمۀ مالی سنگین تری را مُتحمّل شوند تا متوجه و مُتنبّه گردند.
این درخت ها از نوع کاج هستند و غیر مثمر.اصلا هیچ فایده ای در تسویه هوا ندارند و خاک زیر پای خودشون را غیر قابل کشت میکنند.
متاسفانه این یکی از خیانتهای دولتمردان در ده های گذشته است که جنگلهای هیرکانی را در ساری و سایر نقاط بریدند و فروختند، اونوقت به جاشون انواع کاجهای بیهوده را برای آسانی کار کاشتند.
در تهران هم همین طور چیتگر و کمربند سبز را نگاه کنید!
یا حق