عیسی راستین نسب گفت: بیشترین خسارت خشکسالی های امسال در مناطق باباکلان و بی بی حکیمه در شهرستان گچساران برآورد شده است.
او با بیان اینکه خسارت خشکسالی و کم بارانی بر مزارع محصولات زراعی استان برآورد دقیقی صورت نگرفته است می گوید: میزان خسارت های ناشی از خشکسالی بر کشتزارهای کهگیلویه و بویراحمد پس از بررسی های کارشناسی اعلام می شود.
به گفته مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان، برداشت محصولات زراعی از یک ماه آینده در استان آغاز می شود و امسال هر کیلوگرم گندم به قیمت ۱۱ هزار و۵۰۰ تومان از کشاورزان خریداری می شود.
راستین نسب گفت: بیش از ۹۴ هزار هکتار از مزارع این استان زیر کشت محصولات زراعی پاییزه مانند گندم، کلزا،جو، کاملینا و چغندر قند رفت .
او می گوید: پاییز سال ۱۴۰۰ کشت محصولات زراعی در ۱۳۱ هزار هکتار از مزارع این استان هدف گذاری شده بود اما تاخیر در بارندگی باعث شد میزان کشت کمتر از برنامه ریزی باشد.
نیمه نخست سال ۱۴۰۰، ۳۸هزار و ۷۵۲ تن گندم ، افزون بر ۲۰ هزار تن جو و یک هزار و۵۱۳ تن کلزا در مزارع کهگیلویه و بویراحمد برداشت شده بود.
بارندگی های جدی سال زراعی جاری از ۲۰ آذر ماه سال ۱۴۰۰ در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد این در حالی است که میانگین بلندمدت بارندگی مهرماه در شهر یاسوج مرکز استان ۵.۲،آبان ۱۰۰ و بارندگی آذرماه در این شهر۱۳۸.۴میلی متر است.
همچنین میانگین بلندمدت بارندگی های مهر ماه گچساران ۲.۷،آبان ماه۳۶.۵ و آذرماه ۹۵ میلی متر است و میانگین بلندمدت بارندگی مهر ماه شهر دهدشت کمتر از یک میلی متر،آبان ماه ۵۲.۵ و آذرماه ۱۲۰.۹ میلی متر است.
۲۷۰ هزار هکتار زمین کشاورزی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که ۱۶۰ هزار هکتار آن زراعی است.
بهره برداران کهگیلویه و بویراحمد سالیانه ۹۷۲هزار تن محصول کشاورزی تولید می کنند.