آموزش طرز تهیه زولبیا + فیلم

فیلمی از آموزش زولبیا که شیرینی محبوب ماه مبارک رمضان است را مشاهده می‌کنید.

این دستور پخت برای ۱۴ تا ۱۶ عدد زولبیای متوسط جوابگوست، نکته دیگر اینکه این دستور پخت، نیازی به خمیر مایه ندارد و به جای آن از بکینگ پودر استفاده می‌شود.

شربت هر چی غلیظ‌تر باشد، شهد، شیرین تر می‌شود پس به موقع شعله زیر شربت را خاموش کنید.

در مورد قیف هم، هر چه سوراخ قیف کوچک‌تر باشد، زولبیا  ظریف‌تر می‌شود.

 


بیشتر بخوانید


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.