معاون آموزشی وزارت علوم گفت: مدت زمان ترم تحصیلی دانشگاه ها اضافه نمی شود.

آیا زیرساخت های لازم برای حضوری شدن دانشگاه ها فراهم شده است و تمهیدات وزارت علوم چیست؟

عمو عابدینی: مصوبه حضوری شدن دانشگاه ها در شهریور ابلاغ شده بود. به طوری که دانشجویان ارشد و دکتری به صورت حضوری کلاس هایشان برگزار شد.

حمایت های لازم برای حضوری شدن کامل کلاس های دانشگاه ها با مد نظر قرار گرفتن شیوه نامه ها انجام شده است تا دانشجویان از چهاردهم فروردین در دانشگاه ها حضور پیدا کنند.

برنامه ریزی برای بهبود کیفیت آموزشی چطور است؟

ارتباط بین استان و دانشجو کیفیت آموزش را بهبود می بخشد. این موضوع همیشه دغدغه وزارت علوم است و آیین نامه ها در زمینه ارزیابی استادان در دانشگاه ها تبیین و ابلاغ شده است.

بر اساس بخشنامه به دانشگاه ها اجازه داده ایم تا برای دانشجویانی که دچار مشکل شده اند، تسهیلاتی قائل شده و مسائلی مانند حذف و اضافه را انجام بدهند. باید با صبر و حوصله موضوع حضوری شدن دانشگاه ها را پیش ببریم تا دانشجویان دچار مشکلی نشوند.

اگر خوابگاه های دانشگاه ها در دست تعمیر هستند، باید فضایی را در نظر گرفته تا محل اسکان دانشجویان آماده شود. فعلا تصمیمی برای اضافه شدن مدت زمان ترم تحصیلی وجود ندارد.

سلامت دانشجویان و استادان اولویت اصلی وزارت علوم است و تمام دانشجویان مدیریت هوشمند بیماری کرونا و دستورالعمل ها را به طور دقیق رعایت می کنند.


جلیلی، رئیس دانشگاه شریف گفت: در دانشگاه علاوه بر بحث علمی کلاس و درس شرکت های دانش بنیان و پژوهش فناورانه وجود داشته که تعطیلی معنایی نداشته است. یک هفته به دانشجویان کارشناسی که هنوز دانشگاه را ندیده اند فرصت داده تا در خوابگاه مستقر و کلاس ها به صورت حضوری برگزار شوند.

برای ۲۵ درصد از دانشجویان کارشناسی استثنای یک هفته ای را قائل شده و امتحانات به صورت حضوری در تمام مقاطع برگزار می شوند.

ضابط، رئیس دانشگاه فردوسی گفت: ۸۸ درصد از دانشجویان دو نوبت واکسن را زده و حدود ۱۳۴۰ نفر واکسن تزریق نکرده اند که بیشتر دانشجویان غیر بومی هستند.

رئیس دانشگاه شیراز گفت: تعطیلی به معنای امروزی نداشتیم و دانشجویان رساله های خود را به صورت حضوری در بخش عملی و آزمایشگاهی تمام مقاطع تحصیلی ارائه کردند.

حبیبی، رئیس دانشگاه خوارزمی گفت: برگزاری کلاس های حضوری باید همراه با رعایت شیوه نامه های بهداشتی باشد. مدیران دانشگاهی به این نتیجه رسیده اند که در طول یک تا سه هفته به صورت متناوب حضور دانشجویان در دانشگاه ها به صورت حضوری باشد. ما کار را با دانشجویان ارشد و دکتری شروع خواهیم کرد.

کلانتری، رئیس دانشگاه یزد گفت: دانشگاه یزد حدود شش هزار دانشجوی خوابگاهی دارد و از امشب دانشجویان مقطع دکتری وارد خوابگاه خواهند شد. ما پیش بینی کردیم که دانشجویان دکتری، ارشد و کارشناسی به ترتیب هشت ، هفت و شش جلسه در دانشگاه حضور پیدا کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.