مدیر عامل مجمع خیرین سلامت فارس به جذب ۱۴۰۰ میلیارد تومان منابع مالی این مجمع در طول مدت فعالیت اشاره کرد و گفت: ارزش روز این مقدار بیش از صد برابر شده که شامل منابع مالی و ملک بوده است.

دکتر علی اکبر رامجردی مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان فارس به اهمیت حضور و هم اندیشی مسئولان برای گره گشایی از چالش‌های بخش خیرین سلامت و بیمارستان‌های خیریه، اشاره و آماری کلی از بیست و یک سال فعالیت مجمع را ارائه و به بیان مشکلات و چالش‌هایی که مجامع خیرین سلامت با آن‌ها روبرو هستند، پرداخت.

او در ادامه به جذب ۱۴۰۰ میلیارد تومان منابع مالی در طی این مدت از خیرین اشاره کرد و گفت: ارزش روز این مقدار بیش از صد برابر شده که شامل منابع مالی و ملک بوده است.

رامجردی همچنین از انعقاد ۲۹۹۰ تفاهم نامه بین مجمع خیرین سلامت استان با خیرین در این بیست و یک سال خبر داد و هدف اصلی این تفاهم نامه‌ها را حفظ و حراست از نیات خیرین قلمداد کرد.

به گفته مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان، در این مدت ۱۸ بیمارستان خیریه ساخته و به بهره برداری رسیده است و ۱۹ اقامتگاه همراهان بیمار هم از آن‌ها پذیرایی می‌کند.

او از کیفیت و کمیت کمک‌های بلاعوض و تسهیلات به بیماران نیازمند و ارائه خدمات در حوزه سلامت مردم نیز سخن گفت و در ادامه به نقش الگویی استان فارس در ایجاد شبکه خیرین در وزارت کشور اشاره کرد و گفت: تشکیل مجمع عالی خیرین استان فارس بنای پر برکت و شاخصی بود که در سطح کشور مورد اقبال قرار گرفت.

استاندار فارس نیز در این جلسه با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی استان، به بررسی مورد به مورد مشکلاتی که از طرف هیات امنای مجمع خیرین سلامت و مدیران بیمارستان‌های خیریه مطرح شد، پرداخت و راه حل تسهیل رفع مشکلات و چالش‌ها را درایت و تجربه و همراهی دستگاه‌های اجرایی از جمله شهرداری شیراز، منابع طبیعی، بانک رسالت و... عنوان کرد.

محمد هادی ایمانیه با بیان اهمیت موضوع مجامع خیرین، تاکید کرد که هر سه ماه یک مرتبه این جلسه در محل مجمع برگزار و جمع بندی مشکلات و نتایج تصمیم گیری‌های جلسه قبل مورد پیگیری قرار می‌گیرد.

او همچنین به اهمیت جلسات عملیاتی و کاربردی اشاره کرد و گفت: در این جلسات مشکلات موجود با حضور مدیران پیگیری و تعیین تکلیف می‌شود.

آیت الله سید علی اصغر دستغیب، رییس هیات امنای مجمع خیرین تامین سلامت فارس نیز در این جلسه به قبض و بسط به عنوان سنت‌های الهی اشاره کرد و گفت: هم فقر و محرومیت و هم شرایط مساعد و وسعت رزق و روزی هر دو از امتحانات الهی به شمار می‌آید که انسان در این شرایط سنجیده می‌شود که آیا توانایی این را دارد که در این شرایط ارتباط با خدای خود را حفظ کند و از مسیر خارج نشود؟

عضو هیات امنای مجمع خیرین تامین سلامت فارس و رئیس بیمارستان خیریه کوثر شیراز هم در ادامه این جلسه بیان کرد: انسان در همه دوره‌های زندگی خود قدرت و توان برای انجام هر کاری را ندارد و وقتی در یک دوره کوتاه در زندگی این پتانسیل برای او به وجود آمد باید برای انجام کار‌های مردمی و کار خیر پیشتاز باشد.

محمود تابنده با تاکید بر اهمیت کیفیت وسایل مورد نیاز بخش درمانی و وجود نیروی کار ماهر و متعهد و دانا برای ارائه خدمات، گفت: خدمات درمانی ناتوان و ضعیف بسیار به سلامت مردم ضربه میزند و شعار ما این است که با بهترین و کامل‌ترین وسایل و دانا‌ترین افراد برای ارائه خدمات بهینه به مردم تلاش کنیم.

تابنده همچنین برای ارائه یک کار خوب، مدیریت خوب و کارآمد و کاربلد برای تصمیم گیری کار‌های بهینه و داشتن افراد وارد و کار بلد و داشتن تجهیزات را لازم دانست.

او در پایان به بیان مشکلات بیمارستان‌کوثر و بیمارستان‌های خیریه دیگر پرداخت و مشغول همفکری و تعامل با محمد هادی ایمانیه برای بررسی راه حل‌های موجود و قابل اجرا برای مرتفع شدن این مشکلات، شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار