حسین حیدری گفت: طرح تشدید نظارتهای بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان که از نیمه دوم اسفندماه شروع شده تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
در این طرح نیروهای اداره کل دامپزشکی در قالب گروههای ثابت و سیار از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۲۰ در کشتارگاههای دام و طیور مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی و کارگاههای بسته بندی مواد پروتئینی حضور دارند.
به گفته حیدری ببش از ۱۷ هزار راس انواع دام سبک و سنگین و بیش از دو میلیون قطعه انواع طیور در کشتارگاههای دام و طیور استان تحت نظارت شرعی و بهداشتی دامپزشکی قرار گرفته است و از این تعداد بیش از هفت تُن محصولی که از نظر بهداشتی سلامت ان مورد تایبد قرار نگرفته از چرخه مصرف حذف شد.