هشتمین دوره جشنواره سبزه‌آرایی، هفت‌سین نوروزی، کلوچه و شیرینی خانگی در عمارت مصدقی واقع در موزه لطفعلیان ملایر برگزار شد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر گفت: ۲ سال است که شیوع ویروس کرونا مانع برگزاری جشنواره سبزه‌آرایی و هفت‌سین نوروزی شده بود و امسال طبق تصمیم ستاد مدیریت کرونا و فروکش کردن روند شیوع این بیماری، محدودیت‌های کرونایی برداشته شد و با آغاز سفر‌های نوروزی، هشتمین دوره این جشنواره طبق روال سال‌های گذشته برگزار شد.

ابراهیم جلیلی می گوید: در نوروز امسال بیش از ۲۲ برنامه فرهنگی طراحی و در ۲۲ نقطه این شهرستان در حال اجرا است.

برنامه‌های میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در راستای معرفی هر چه بیشتر ظرفیت‌های گردشگری این شهرستان، با اجرای بازی‌های بومی و محلی و احیای آداب و رسوم ایرانی و اسلامی برگزار می شود.

جلیلی با اشاره به اینکه امروز در مراسم‌های سنتی ایرانیان، پخت شیرینی و کلوچه خانگی و سبزه‌آرایی کمرنگ شده است، گفت: برگزاری این جشنواره‌ها در راستای احیا و زنده نگه داشتن آداب و رسومی است که از گذشتگان برای ما به یادگار مانده است.

وی ادامه داد: در چیدن سفره هفت‌سین که از گذشته‌های دور به عنوان یک سنت در بین ایرانیان رایج است، از هفت محصول زمین استفاده می‌شود که نمادی برای شکرگزاری است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر گفت: جشن نوروز نماد صلح و نوع‌دوستی  و سبزه‌آرایی نشانه روییدن، زایش و تولد است که باید بیشتر از گذشته این سنت‌ها حفظ شود.

در هشتمین دوره این جشنواره پس از داوری، فاطمه عبدلی، مریم عسگری و گلچین کولیوند به ترتیب به عنوان نفرات برگزیده در پخت شیرینی خانگی و کلوچه، معصومه خیری، یلدا کریمی و شیدا کریمی به عنوان نفرات اول تا سوم در سبزه‌آرایی و انوشه حسینی به عنوان نفر برگزیده در هفت‌سین نوروزی انتخاب و با اهدای لوح و هدیه از آن‌ها تفدیر به عمل آمد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.