مدیرکل دامپزشکی آذربایجان‌شرقی از نظارت‌های بهداشتی مستمر این نهاد بر سردخانه‌های نگهداری فرآورده‌های خام دامی با هدف نظارت بر تمامی مراحل توزیع و حمل و نقل این فرآورده‌ها در تعطیلات نوروزی خبر داد.

آقای بهداد در بازدید از یکی از سردخانه‌های شهرستان شبستر گفت: از آغازین روز‌های طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، کارشناسان دامپزشکی در تمامی شهرستان‌های استان آذربایجان شرقی علاوه بر نظارت‌های مستمر بر کشتارگاه، مراکز عرضه، فروشگاه‌ها و رستوران‌های شهرستان، نظارت‌های دقیق بر سردخانه‌های نگهداری فرآورده‌های خام دامی را نیز در دستور کار خود قرار داده اند.

 سردخانه‌های موجود در شهرستان شبستر به دلیل حجم بالای نگهداری فرآورده‌های خام دامی از اهمیت ویژه‌ای در تهیه اقلام مورد نیاز هم استانی‌ها برخوردار هستند.

این اداره با درک اهمیت موضوع، نظارت‌های بهداشتی خود در سردخانه‌های مذکور را به صورت مستمر و روزانه اعمال می‌کند و کنترل کامل بر محموله‌های وارده و صادره از سردخانه‌های این شهرستان دارد.

آقای غلامی  رئیس اداره دامپزشکی شهرستان شبستر گفت: هم استانی‌ها در مورد استمرار نظارت‌های بهداشتی دقیق این اداره بر مراکز تولید و عرضه فرآورده‌های خامی اطمینان خاطر داشته باشند.

از شهروندان درخواست می شود در زمان تهیه اقلام مورد نیاز خود، تاریخ تولید و انقضای محصولات را کنترل و آن‌ها را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و در صورت مشاهده هر گونه مشکل، از طریق شماره تماس ۱۵۱۲ دامپزشکی را در جریان بگذارند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.