آقای بهداد گفت: طرح تشدید نظارتهای بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در آذربایجان شرقی با حضور ۶۳ اکیپ ثابت و سیار از از ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ آغاز شده است و تا ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ ادامه دارد.
هدف از اجرای این طرح افزایش نظارت و ارتقای کیفیت مواد خام دامی از کشتارگاههای دام و طیور تا مراکز بستهبندی و عرضه شامل قصابیها و مرغفروشیها است.
روزانه سه هزار راس دام سبک، پنج هزار دام سنگین و حدود ۱۲۰هزار قطعه طیور در آذربایجان شرقی ذبح میشوند که این نظارتها از مرحله کشتار در کشتارگاههای استان تا عرضه در بازار و سبد غذایی مردم به طور دقیق انجام میشود.
۲۸ کشتارگاه در استان فعالیت می کنند.
از این تعداد ۱۷ کشتارگاه دام صنعتی (پنج واحد) و غیرصنعتی و ۱۱ کشتارگاه طیور هستند که ناظران بهداشتی، شرعی و اکیپهای طرح کنترل و نظارت بهداشتی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی از صفر تا ۱۰۰ بر فعالیت آنها نظارت دارند.
بازرسان اداره کل دامپزشکی استان در این کشتارگاهها بر تمام مراحل کشتار از مرحله ذبح تا پوست کنی، ثبت مهر کشتارگاه، صدور مجوز خروج از کشتارگاه پس از مرحله پیش سرد، قطعه بندی و عرضه در ۱۰ هزار مرکز توزیع فرآوردههای گوشتی بازار نظارت کامل دارند.
از مردم درخواست می شود برای ارسال گزارش تخلفات واحدهای مختلف صنفی در این خصوص با شمارههای تلفن ۱۵۱۲ و ۳۴۴۴۵۰۰۰ تماس بگیرند و موارد تخلف را به صورت شبانه روزی گزارش کنند.