برای تهیه کوکی پرتقالی رژیمی به ١/٤ پیمانه اَرده، ١/٤ پیمانه شیره انگور، ٢ قاشق غذاخوری آب پرتقال، ١ قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده شده، ١/٢ قاشق چایخوری عصاره وانیل، ١ قاشق غذاخوری چیاسید، ١/٤ پیمانه کشمش، ١ پیمانه جو دوسر پرک، ١/٢ پیمانه آرد بادام، ١/٤ ق چ پودر جوزهندی + ١/٢ ق چ پودر دارچین + ١/٤ ق چ پودر زنجبیل + ١/٤ ق چ نمک + ١/٤ ق چ بکینگ پودر و ١/٤ ق چ جوش شیرین نیاز دارید.
برای پخت، کوکیها را به مدت ١٥ دقیقه در فر با دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد، قرار دهید.
بیشتر بخوانید